Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Ekonomika

Autobusy v okresoch Revúca a R. Sobota budú premávať v zmenenom režime

Ilustračné foto Foto: TASR/Jozef Ďurník

Dôvodom mimoriadnej zmeny cestovných  poriadkov je podľa nej aktuálny nedostatok šoférov, ktorí sa v dôsledku pandémie ochorenia COVID-19 nachádzajú v karanténe.

Rimavská Sobota/Revúca 1. marca (TASR) – Autobusy spoločnosti SAD Lučenec v okresoch Revúca a Rimavská Sobota budú mimoriadne premávať v prázdninovom režime. Informovala o tom hovorkyňa Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) Lenka Štepáneková s tým, že dôvodom je karanténa vodičov.

„Cestujúca verejnosť na prímestských autobusových linkách SAD Lučenec sa od utorka 2. marca musí pripraviť na krátkodobú zmenu cestovných poriadkov. V okresoch Revúca a Rimavská Sobota budú autobusy premávať v režime školské prázdniny. Táto zmena potrvá do stredy 10. marca,“ konkretizovala hovorkyňa.

Dôvodom mimoriadnej zmeny cestovných  poriadkov je podľa nej aktuálny nedostatok šoférov, ktorí sa v dôsledku pandémie ochorenia COVID-19 nachádzajú v karanténe. „Napriek zmene cestovných poriadkov by sa obyvatelia, ktorí nemôžu pracovať v režime home office, aj naďalej mali bez problémov dostať do zamestnania,“ dodala.