Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Ekonomika

Avion Shopping Park v Bratislave bude riadiť Andrea Aujeská

Avion Shopping Park v Bratislave bude riadiť Andrea Aujeská Foto: Andrea Aujeská

Najväčšie nákupné centrum na Slovensku z hľadiska prenajímateľnej plochy Avion Shopping Park v Bratislave zmenilo vo svojom vedení riaditeľku.

Bratislava 1. apríla (OTS) - Najväčšie nákupné centrum na Slovensku z hľadiska prenajímateľnej plochy Avion Shopping Park v Bratislave, ktoré vlastní a manažuje developer Inter IKEA Centre Group SR, zmenilo vo svojom vedení riaditeľku. Od 1. apríla 2014 bratislavský Avion povedie Andrea Aujeská. Na poste riaditeľky tak vystriedala Sylviu Ďuriníkovú, ktorá prijala ponuku mimo spoločnosti IICG.

Avion Shopping Park v Bratislave je dlhodobo stabilné, fungujúce a prosperujúce centrum s vynikajúcou skladbou nájomcov na čele so strategickým partnerom IKEA. Pozícia riaditeľky v tomto nákupnom centre mi dáva možnosť pokračovať v úspešnom napredovaní centra, aby sme spoločným úsilím s nájomníkmi ešte viac posilnili našu pozíciu na slovenskom trhu a vytvorili tak lepší každodenný život pre všetkých našich zákazníkov, aby sa k nám radi vracali, nakupovali a spokojne strávili čas v Avione,” povedala Andrea Aujeská.

Andrea Aujeská vyštudovala Stavebnú fakultu Slovenskej technickej univerzity v Bratislave. Vo firme IKEA pracuje od roku 2001. Od roku 2003 prešla pracovať do Inter IKEA Centre Group Slovensko na pozíciu koordinátor nájomníkov, kde úzko spolupracovala s nájomníkmi na rôznych projektoch na Slovensku a v Česku pre skupinu Inter IKEA Centre Group ČR/SR. Od roku 2007 pracovala ako projektová manažérka. Počas tohto obdobia úspešne začala, zrealizovala a otvorila viacero náročných projektov modernizácie a rozširovania obchodných centier v rámci skupiny IICG ČR/SR za ich nepretržitej prevádzky.