Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Ekonomika

Druhý ročník bratislavského Saguaro Run Festu sa blíži

Foto: Lidl

V nedeľu 22. júna sa na Železnej studničke v Bratislave uskutoční v poradí druhý ročník Saguaro Run Festu.

Bratislava 13. júna (OTS) - V nedeľu 22. júna sa na Železnej studničke v Bratislave uskutoční v poradí druhý ročník Saguaro Run Festu. Z bohatej ponuky tohto bežeckého festivalu pre celú rodinu si vyberie skutočne každý. Pripravené sú disciplíny pre všetkých športových nadšencov – dopoludnia si na svoje prídu predovšetkým deti najrôznejších vekových kategórií. Funny disciplínami sú beh na mieste prostredníctvom obľúbenej hracej konzoly, orientačný beh detí a zvlášť beh detí v kočíku na 3,5 km. V poslednej spomenutej kategórii spoločnými silami vytvoríme slovenský rekord, pričom každý účastník dostane certifikát od komisárov z Knihy slovenských rekordov.

Popoludní budú v akcii najmä dospelí bežci. Okrem štafiet je na programe beh na 5 a 10 km, polmaratón a novinka beh na boso na 6 km. Saguaro je zároveň partnerom pitného režimu a Lidl poskytuje aj hodnotné ceny pre prvých troch v každej kategórií. Víťaz v každej kategórii dospelých získa vodotesnú HD kameru a nákupné poukážky! Presné kategórie a aktuálne informácie o Saguaro Run Feste nájdete na stránke www.behsity.sk. On-line registrácia prebieha na stránke www.mojevent.sk. Každý bežec zaregistrovaný cez internet získa zadarmo tričko. Prezentácia bežcov na všetky behy začína o 8.00 h a končí vždy 30 minút pred odštartovaním daného behu.

Saguaro Run Fest ponúka aj mnoho ďalších atrakcii nielen pre deti. Pripravené je trénerské a výživové poradenstvo, tlač diplomov a veľa ďalšieho. Za každého bežca venuje spoločnosť Lidl ako generálny partner podujatia Mestským lesom v Bratislave jednu sadeničku. Stromčeky sa budú vysádzať na jeseň na kalamitnej ploche nad Peknou cestou.

Organizátorom Saguaro Run Festu je agentúra Quinta Essentia v spolupráci s Mestom Bratislava, podujatie sa uskutoční pod záštitou primátora mesta Bratislava doc. RNDr. Milana Ftáčnika, Csc. Zúčastnite sa, však beh si ty!