Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Ekonomika

FINÁLNA FÁZA: Výstavba projektu Pri Mýte vstupuje do tretej etapy

Ilustračné foto. Foto: TASR - Martin Baumann

Byty budú umiestnené na treťom až ôsmom nadzemnom podlaží.

Bratislava 27. januára (TASR) - Rezidenčný projekt Pri Mýte pri Račianskej ulici v Bratislave vstupuje do finálnej fázy. Developer Penta Real Estate tu začal v uplynulých dňoch s výstavbou posledného bytového domu. Tretia etapa projektu bude zároveň poslednou, ktorou investor celý projekt ukončí. Kolaudácia bytového domu je naplánovaná v prvej polovici roka 2024.

"V rámci etapy vznikne osempodlažný bytový dom, ktorý okrem 98 bytových jednotiek ponúkne na prízemí aj aktívny parter s retailom, na druhom nadzemnom podlaží budú umiestnené kancelárske priestory. Projekt ponúkne na trh 1,5- až štvorizbové byty a taktiež apartmány," informoval TASR developer.

Byty budú umiestnené na treťom až ôsmom nadzemnom podlaží. Pre potreby parkovania bude slúžiť 179 parkovacích miest v dvojpodlažnej podzemnej parkovacej garáži. Projekt ráta s promenádou či parkom s fontánou.

Projekt Pri Mýte sa nachádza medzi ulicami Račianska, Kominárska a Škultétyho. Projekt je rozdelený na tri etapy, pričom prvé dve sú už dokončené. V rámci troch etáp prinesie projekt do lokality viac ako 398 bytov, 948 parkovacích miest, viac ako 1500 metrov štvorcových (m2) pre obchodné prevádzky a 934 m2 kancelárskych priestorov.