Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Ekonomika

Bratislavská vodárenská spoločnosť otvorí nové centrá v dvoch mestách

Na archívnej snímke generálny riaditeľ Bratislavskej vodárenskej spoločnosti (BVS) Peter Olajoš. Foto: TASR - Pavol Zachar

Naším cieľom je poskytovať v celom regióne, kde BVS pôsobí, kvalitné a dostupné služby pri čo najnižších nákladoch, uviedol generálny riaditeľ BVS Peter Olajoš.

Bratislava 8. októbra (TASR) - Bratislavská vodárenská spoločnosť (BVS) otvorí v pondelok (11. 10.) nové kontaktné centrá v Malackách a Senici. Okrem bežných požiadaviek budú vybavovať aj technické konzultácie v oblasti vodovodných alebo kanalizačných prípojok. TASR o tom informoval hovorca BVS Peter Podstupka.

"Cena za prenájom štvorcového metra v Malackách aj Senici je v porovnaní s predchádzajúcou zmluvou nižšia o viac ako štvornásobok. Namiesto 37 eur za štvorcový meter bude BVS platiť iba o niečo viac ako osem eur za štvorcový meter prenajatej plochy," spresnil hovorca.

Generálny riaditeľ BVS Peter Olajoš podotkol, že v minulosti boli kontaktné centrá zazmluvnené za nevýhodné ceny, pričom neboli ani dostatočne atraktívne. "Preto sme zmenili nielen dizajn interiéru, ale aj samotné priestory. Naším cieľom je poskytovať v celom regióne, kde BVS pôsobí, kvalitné a dostupné služby pri čo najnižších nákladoch," povedal Olajoš.

Kontaktné centrum v Malackách sa nachádza na adrese Továrenská 6171/B1, v Senici na adrese Hurbanova 2827/2A. Otvorené budú počas pracovných dní vždy od 8.00 do 15.00 h, každú stredu do 17.00 h. Oddelenie vyjadrovacích činností bude v senickom centre k dispozícii každý pracovný deň, v Malackách vždy v pondelok, stredu a piatok.