Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Ekonomika

Continental by vo Zvolene mal zamestnanať ďalších 34 pracovníkov

Ilustračné foto Foto: TASR

Výrobným programom Continental Automotive Systems Slovakia, s. r. o., Zvolen predstavuje najmä strojárska a gumárenská výroba.

Bratislava 27. februára (TASR) - Spoločnosť Continental Automotive Systems Slovakia, s. r. o., plánuje vo Zvolene rozšíriť v existujúcom areáli podniku v lokalite Motúzy výrobný areál, čím by sa mal zvýšiť počet pracovných miest o 34, teda zo súčasných 1010 na 1044. Vyplýva to z oznámenia, ktorý firma predložila na posúdenie vplyvov investície na životné prostredie (EIA).

Rozšírenie predstavuje prístavbu - nové logistické centrum so zastavanou plochou 3146 m2 k existujúcemu hlavnému výrobnému objektu, ktorá bude umiestnená na jeho severnej strane. "Účelom realizácie navrhovanej zmeny je centralizácia logistických činností v existujúcom areáli spoločnosti," uviedla ďalej firma v zámere.

Výrobným programom Continental Automotive Systems Slovakia, s. r. o., Zvolen predstavuje najmä strojárska a gumárenská výroba, z ktorej podstatnú časť tvorí výroby komponentov pre automobilový priemysel.