Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Ekonomika

Bratislavská električka č. 4 bude nadväzovať na regionálne autobusy

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Dano Veselský

V Bratislavskom kraji príde 15. novembra k zmene regionálneho autobusového dopravcu. Prímestskú dopravu bude prevádzkovať spoločnosť Arriva.

Bratislava 13. novembra (TASR) - Od pondelka 15. novembra nebudú regionálne autobusové linky 525, 527 a 528 zo smeru Chorvátsky Grob a Pezinok zachádzať až na bratislavskú autobusovú stanicu, ale len do okrajovej časti hlavného mesta. Komfortnejšie spojenie s centrom má pre cestujúcich z týchto liniek zabezpečiť lepšia nadväznosť električkových spojov číslo 4 zo Zlatých Pieskov. Informuje o tom Dopravný podnik Bratislava (DPB) na sociálnej sieti.

"Vo vybraných častiach dňa sa tak môže stať, že dva spoje električky číslo 4 pôjdu z Dúbravky až na konečnú Zlaté Piesky, zatiaľ čo k železničnej stanici Nové Mesto bude zachádzať až tretia električka,“ vysvetľuje DPB. Cestujúcich prosí, aby sledovali uvedenie konečnej zastávky na transparentoch vozidiel. "Pri stn. Nové Mesto budú zároveň električky aj naďalej nadväzovať na odchody a príchody regionálnych vlakov S70 smer Kvetoslavov a Dunajská Streda,“ dopĺňa DPB.

V Bratislavskom kraji príde 15. novembra k zmene regionálneho autobusového dopravcu. Prímestskú dopravu bude prevádzkovať spoločnosť Arriva.