Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 10. máj 2024Meniny má Viktória
< sekcia Ekonomika

Eurovia ukončila rekonštrukciu komunikácií v Michalovciach

Ilustračná snímka. Foto: TASR Roman Hanc

Na vykonané práce použila spoločnosť spolu 4500 ton asfaltu, položila 510 štvorcových metrov zámkovej dlažby a upravila 255 poklopov.

Michalovce 10. novembra (TASR) – Spoločnosť Eurovia SK v uplynulých dňoch ukončila niekoľko rokov trvajúci projekt rekonštrukcií ciest, chodníkov a parkovacích plôch v meste Michalovce. Počas troch rokov vykonala na území mesta práce v hodnote spolu takmer 3,9 milióna eur. TASR o tom informovala hovorkyňa spoločnosti Simona Tančáková.

"Celkovo sme zrekonštruovali osem úsekov ciest a 18 úsekov chodníkov. Stavebné práce prebehli aj na sídliskách Západ a Východ. Zrekonštruovali sme vstup na futbalový štadión pri medicínskom centre a aj parkovisko pred mestským cintorínom," priblížila s tým, že stavebné práce okrem iného zahŕňali odstránenie starých vrstiev asfaltu, vybúranie poškodených obrubníkov a osadenie nových, či úpravu existujúcich vpustov a kanalizačných šácht. Na rekonštruovaných úsekoch tiež spoločnosť upravila priechody pre chodcov na bezbariérové.

Ako Tančáková doplnila, na vykonané práce použila spoločnosť spolu 4500 ton asfaltu, položila 510 štvorcových metrov zámkovej dlažby a upravila 255 poklopov.