Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Ekonomika

Ferratum banka je najvyššia forma istoty

Foto: Ferratum

Už vás unavuje neustále kontrolovať svoj labilný rozpočet? Bojíte sa dopriať sebe, alebo rodine niečo navyše len preto, že by ste nemali na zaplatenie faktúry?

Bratislava 8. mája (OTS) - Dajte raz a navždy zbohom finančnej neistote. S Ferratum bankou vám pomôžeme k lepšiemu životu tu a teraz.

Prijmite pomoc z Fínska
Fínska Ferratum Banka v sebe nesie cnosti severských krajín a je kontrolovaná EÚ regulatívou. To znamená, že pokiaľ sa začleníte medzi klientov, stretnete sa s nezvyčajne ľudským a empatickým prístupom a vyhnete sa podvodom. Vy, ako zákazník konečne spoznáte spoločnosť, ktorej služby sú nastavené pre skutočných ľudí. Pre ľudí, ktorí sa denne potýkajú s nedostatkom peňazí. Pre ľudí, ktorí potrebujú pocítiť istotu.
Ferratum banka je najvyššia forma istoty
Foto: Ferratum
Zabudnite na nekalé praktiky a zatajovanie podstatných informácií. Skryté poplatky a zavádzanie sa u nás nenosí. Na weboch Ferratum sa dozviete všetky podstatné informácie vrátane úrokov. Pokiaľ sa chcete dozvedieť viac, spojte sa so zákazníckym servisom. A práve tu pocítite milý ľudský kontakt, ktorý vám poskytnú pracovníci Ferratum cez telefón, alebo e-mail.

Ferratum služby sú tu pre vás
Čo všetko vlastne môžete očakávať od spomínanej spoločnosti? Služba, ktorá je v centre diania je rýchla fínska pôžička. Táto pôžička je charakteristická bleskovou rýchlosťou, menšími sumami a veľmi jednoduchým vybavením.

Máte dve možnosti ako ju získať. Jedna cesta vedie cez internet a druhá cez mobil. V oboch prípadoch je však postup veľmi jednoduchý a rýchly. Stačí ak do žiadosti cez SMS, alebo online formulár vyplníte niekoľko údajov a peniaze na seba nenechajú dlho čakať. Budú vaše už do 24 hodín. Spojme sily a poďme vyriešiť váš finančný problém.

Nestíhate splácať? Máme pre vás poistku zvanú prolong. Stačí napísať SMS v konkrétnom tvare, uhradiť poplatok a 15 dní k dobru je vašich.