Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Ekonomika

Festival Retail Innovations, preložený na september

Foto: RETAIL INNOVATIONS CONFERENCE

Organizátori 4. ročníka Reatil Innovations Conference 2020 rozhodli o jeho presunutí na nový septembrový termín.

Bratislava 13. marca (OTS) - Tento krok už ocenili ako zodpovedný aj zmluvní partneri a plánovaní rečníci. Program ostáva v platnosti.

„Každý by mal svojimi možnosťami prispieť v tejto dobe k spomaleniu šírenia koronavírusu COVID-19, aj keď to môže znamenať viaceré procesné komplikácie. Preto sme sa rozhodli preložiť dlhodobo plánovaný termín organizácie úspešného retailového eventu zo 14. 5. 2020 na nový neskorší a to 29. 9. 2020,“ opísal skutočnosť spoluzakladateľ podujatia Tibor Tabery.

Plánovaný 4. ročník Retail Innovations Conference 2020 už stihol predstaviť atraktívnych keynote rečníkov aj štruktúru pripravovaného programu. Jedným zo silných ťahákov má byť predstavenie ocenenia IGD World Award: „Store Of The Year 2019“, ktoré do Bratislavy prinesie Markku Hautala, šéf oceneného supermarketu K-Citymarket Järvenpää z Fínska. „Všetky informácie pribúdajú na web stránke festivalu TU, každopádne program zachováme a veríme, že do septembra ho ešte o niečo vylepšíme,“ doplnil Tibor Tabery.