Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Ekonomika

Finančné riaditeľstvo kupuje 23 osobných áut za asi 390.000 eur

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Marko Erd

Finančné riaditeľstvo zadalo zákazku vo vestníku verejného obstarávania v druhej polovici marca. Malo ísť o vozidlá kategórie M1 v prvotriednej kvalite, bezchybnom vyhotovení a modelovom rade 2019.

Bratislava 4. júna (TASR) - Finančná správa SR podpísala zmluvu na nákup 23 osobných automobilov značky Škoda v hodnote 389.852 eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Dodávateľom štyroch Fabií, piatich Rapidov, 13 Octavií a jedného Superba je spoločnosť Impa Bratislava, vyplýva z dokumentov zverejnených na internetom portáli Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO). Podľa finančnej správy ide o bežnú výmenu ojazdených vozidiel.

"Nové autá sú určené pre naše organizačné jednotky po celom Slovensku," spresnila hovorkyňa finančného riaditeľstva Ivana Skokanová. Bratislavský predajca áut sa zaviazal dodať nové autá finančnej správe do 30 dní od nadobudnutia platnosti zmluvy.

Finančné riaditeľstvo zadalo zákazku vo vestníku verejného obstarávania v druhej polovici marca. Malo ísť o vozidlá kategórie M1 v prvotriednej kvalite, bezchybnom vyhotovení a modelovom rade 2019. Predpokladaná hodnota zákazky bola stanovená na 390.000 eur bez DPH.