Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Ekonomika

Fintechsummit už dnes

Foto: Fin.TechSummit

Priatelia z finančného sektora, zástupcovia štátu, inovácií, technológií a startupov. Práve dnes štartuje prvý ročník konferencie Fin.techsummit.sk zameranej na mapovanie Fintech CEE ecosystému.

Bratislava 16. novembra (OTS) - V prostredí centrálnej Európy prinášame platformu pre najaktuálnejšie informácie a inovácie z finančného sektora. Vytvorenia dialógu medzi „konzervatívnejším“ bankovým prístupom a dravejšími mladými firmami, ktoré doslova na ruby menia štandardizované prístupy, zdieľanie knowledge, vytváranie nových prístupov a business modelov, je našou prioritou a službou pre Vás.

Téma Fintech je len jednou z mnohých, ktoré odborne spracovávame a otvárame v rámci našej siete autorských konferencií Techsummit Events viď www.techsummit.sk.

Dovoľte nám pozvať Vás na Fin.techsummit, ale aj na ďalšie naše konferencie. Najbližšia z nich: opäť unikátny formát pod názvom Share.techsummit, Vám otvorí svet zdieľanej ekonomiky na celom svete.
Nenechajte si ujsť ani jednu z nich..

Davy Čajko (Future Proof s.r.o.)
Dávid Čajko je zakladateľ a organizátor unikátnej konferencie Techsummit Bratislava, ktorá spája technológie a inovácie vo viacerých oblastiach. Po druhom úspešnom ročníku rozširuje svoje pôsobenie a prináša Techsummit Events v CEE regióne, pod patronátom ktorých vznikajú nové špecializované konferencie na špecifické témy – Fintech, Share economy a ďalšie. Tu však jeho pôsobenie nekončí, aktívne sa venuje revitalizácii Obchodnej ulice ako zakladateľ a riaditeľ občianskeho združenia Obchodná ulica a okolie a tiež SMART City Hubu.