Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Ekonomika

GLOBALEXPO pridáva do portfólia online výstav Potravinárstvo

Foto: GLOBALEXPO

Slovenská spoločnosť GLOBALEXPO, ktorá poskytuje prvé celosvetové online výstavy, pridáva do portfólia existujúcich online výstav Potravinárstvo.

Bratislava 12. júna (OTS) - Spoločnosť tak reaguje na požiadavky registrujúcich sa vystavovateľov a aktuálne má 26 výstav. Prostredníctvom nich môžu podnikatelia z dlhodobého hľadiska vývoja informačných technológií prezentovať svoje výrobky a služby bez nutnej fyzickej prítomnosti na výstavách, nech sa už konajú kdekoľvek na svete.

GLOBALEXPO sa aktuálne skladá z dvoch typov výstav a to autorské online výstavy GLOBALEXPO a tradičné výstavy prenesené do online priestoru. Autorské výstavy sú zamerané na najzaujímavejšie segmenty v podnikaní a to napríklad služby, stavebníctvo, vinárstvo, cestovný ruch, zdravotnícke potreby, svadobné potreby a ďalšie. V prípade tradičných ide o pôvodné fyzické výstavy, ktoré boli zrušené alebo preložené a po dohode s organizátorom týchto výstav sa online spôsobom uskutočňujú prostredníctvom GLOBALEXPO.

Výstava Potravinárstvo je určená pre všetky spoločnosti pôsobiace v tejto oblasti. Hlavne pre tie, ktoré sa zaoberajú výrobou, distribúciou a predajom potravín.

„Z historického hľadiska môžeme povedať, že v súčasnej dobe prežívame rýchly a masívny presun fyzických aktivít vo svete do online priestoru a to nielen v oblasti výstavníctva. Z logických dôvodov, akými sú rýchlosť, dostupnosť, funkcionalita a cena, budú skôr či neskôr prevládať online služby a vystavovatelia budú s vysokou pravdepodobnosťou preferovať im dostupnejšiu alternatívu, čiže online výstavy,“ vysvetlil jeden zo zakladateľov GLOBALEXPO Ján Bielik.

GLOBALEXPO je prehľadne unifikovaný online priestor pre dôveryhodné a preverené firmy, ktoré registráciou získavajú multijazyčné prostredie a širší záber pre promovanie svojich výrobkov, či služieb. Aj z tohto dôvodu GLOBALEXPO zaznamenalo za posledný mesiac viac ako 100-percentný nárast nových registrácií a to aj firiem zo zahraničia. Svojim neustálym vývojom spoločnosť pripravila okrem jednoduchej samoregistrácie aj možnosť jednoduchej a bezplatnej registrácie vystavovateľa zaslaním klasickej SMS alebo odoslaním správy cez aplikácie WhatsApp alebo Viber.

Do správy stačí napísať firemný e-mail, www stránku a meno registrujúceho a odoslať ju na telefónne číslo uvedené na www.globalexpo.online. Rovnako jednoduchá je registrácia zaslaním emailu na adresu reg@globalexpo.online. GLOBALEXPO následne do troch pracovných dní spracuje a aktivuje bezplatný profil podľa údajov uvedených na webovej stránke danej firmy v rozsahu základných a kontaktných údajov a krátkeho popisu jej činnosti spoločnosti. Po spracovaní profilu vystavovateľ dostane prihlasovacie údaje k účtu a jeho profil sa bude zobrazovať na konkrétnej výstave,“ objasnil Bielik.

Stránka ponúka aj instantnú online podporu pre vystavovateľov cez „live chat“ a spoločnosť pravidelne pripravuje webináre, kde informuje o svojej činnosti a novinkách v online výstavníctve. „Stále je možné využiť bezplatný plán s obmedzenou funkcionalitou, ktorý sme zriadili na podporu reštartu ekonomiky v čase koronavírusu. Platené plány začínajú v prepočte už od pár centov na deň, čo je veľmi priaznivá cena aj pre tú najmenšiu spoločnosť, ktorá chce vystavovať online aj napriek pandémii. Takýto profil ponúka pokročilejšie možnosti využitia ponúkaných funkcionalít,“ dodal na záver Bielik.

GLOBALEXPO ako čisto slovenská online aplikácia vznikla po niekoľkoročnom vývoji v roku 2018 vďaka správnej kombinácii expertov na informačné technológie a ľudského tvorivého myslenia. Oficiálne spustila svoju stránku www.globalexpo.online koncom roka 2019. Jej cieľom je spájať nielen slovenských a českých podnikateľov, ale aj celý svet prostredníctvom online výstav. Viac informácii nájdete na stránke spoločnosti GLOBALEXPO.
Foto: GLOBALEXPO