Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Ekonomika

Hell Energy uvádza na trh nový Energy Coffee, od februára aj v SR

Ilustračná snímka Foto: TASR/AP

Nový Energy Coffee je distribuovaný v plechovkách a neobsahuje žiadne konzervačné látky.

Bratislava 29. februára (TASR) – Mliečna káva Energy Coffee je najnovším produktom, ktorý rozšíril portfólio nápojov maďarského výrobcu Hell Energy. TASR o tom informoval vedúci marketingu spoločnosti Péter Pantl, podľa ktorého je uvedený výrobok od februára dostupný aj na slovenskom trhu.

„Tento nápoj je pripravený z pravých výťažkov kávy v troch variáciách – Latte, Slim latte a Cappuccino. Vďaka 75-percentnému obsahu mlieka a 3,6-percentnému obsahu tuku má príjemnú ľahkú chuť,“ uviedol vedúci marketingu.

Ako ďalej povedal, nový Energy Coffee je distribuovaný v plechovkách a neobsahuje žiadne konzervačné látky. „Vyrába sa pri ultra vysokej teplote, ktorá zabezpečuje, že je konzumovateľný rovnako pri izbovej teplote, ako aj vychladený. Obsah kofeínu je v ňom 40 miligramov na 100 mililitrov obsahu plechovky, čo znamená, že má viac kofeínu ako štandardná presso káva,“ dodal Pantl.

Značka Hell Energy pôsobí na trhu 13 rokov a podľa vlastných údajov patrí medzi troch najväčších svetových producentov značkových energetických nápojov. V roku 2018 firma vyprodukovala približne 1,5 miliardy plechoviek, vďaka spusteniu štvrtej výrobnej linky očakáva nárast na 2,5 miliardy kusov. Svojimi produktmi zásobuje 52 krajín sveta vrátane Slovenska.