Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Ekonomika

Oslovte investorov a získajte kapitál cez HladamInvestora.sk

Foto: HladamInvestora.sk

HladamInvestora.sk je miestom pre projekty a investorov.

Bratislava 11. februára (TERAZ.sk - OTS) - Už 37 uchádzačov o investora alebo spoločníka do firmy hľadá kapitál v hodnote viac ako 1 mil. eur. K dispozícií je ponuka cez 5,5 mil. eur od súkromných investorov. To sú doterajšie výsledky špecializovaného biznis portálu HladamInvestora.sk.

Cieľom www.hladaminvestora.sk je sústrediť ponuku a dopyt po investičnom kapitáli, partneroch a spoločníkoch v podnikaní. Ak hľadáte peniaze alebo partnera do podnikania mali by ste nás určite navštíviť.

Aktuálne sa na portáli nachádza viac ako 80 zaujímavých inzerátov, kde dopytujúci vyhľadávajú vhodných investorov alebo spoločníkov na rozbeh spoločného podnikania.

Pridajte svoj projekt
Ak máte aj vy svoj projekt alebo biznis a chcete ho zrealizovať s pomocou investora alebo spoločníka, stačí k nám pridať inzerát. Podanie inzerátu je bezplatné. Registrácia nie je nevyhnutná, ak sa ale zaregistrujete získate množstvo výhod. K vášmu inzerátu môže získať prístup ktokoľvek, nie iba registrovaní investori čím sa okruh vašich potenciálnych záujemcov podstatne zvyšuje. Našu stránku navštevuje významné množstvo návštevníkov aj zo zahraničia z krajín so silným potenciálom investičného kapitálu.

Hľadáme nových investorov
Aktuálne portál HladamInvestora.sk vyhľadáva nových investorov, ktorí majú záujem o nové investičné príležitosti, prípadne poskytujú pôžičky pre podnikateľov. Veľké investičné skupiny (private equity a venture fondy) ako aj súkromní investori majú možnosť sa zaregistrovať a zabezpečiť si odber najnovších investičných ponúk z oblastí, ktoré preferujú. Výška investičného objemu, nie je ničím limitovaná. Registrovaní investori získajú priamy kontakt na dopytujúcich a prístup aj k neverejným informáciám (prílohám inzerátu, fotografiám, projektovej dokumentácií a podobne). Okrem toho môžu investori taktiež uverejňovať ponuky na vyhľadávanie individuálnych investičných príležitostí podľa svojich preferencií.

Aj bežná biznis inzercia a sponzoring
Okrem špecializovaného dopytu a ponuke po investičnom kapitáli môžu inzerenti uverejňovať aj inzeráty týkajúce sa bežnej biznis inzercie alebo sponzoringu (predaj-kúpa firiem, kancelárske priestory, barter, atď.). Pridanie obyčajného inzerátu je bezplatné.

O HladamInvestora.sk
Portál www.hladaminvestora.sk je trhovým miestom, kde sa stretá ponuka a dopyt po investičnom kapitáli, odbornej pracovnej sile, partneroch a spoločníkoch v podnikaní, sponzoringu, peniazoch a v neposlednej rade o kúpe a predaji všetkého čo súvisí s firmou a podnikaním.