Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Ekonomika

Investori čakajú na vhodné projekty

Foto: HladamInvestora.Sk

Ak chcete začať podnikať a realizovať svoj podnikateľský sen mali by ste určite navštíviť www.hladaminvestora.sk.

Bratislava 8. mája (OTS) - "Projekt HladamInvestora.Sk je špecializovaným portálom pre projekty a investorov. Mesačne ho navštívi cez 3600 unikátnych používateľov, vrátane slovenských aj zahraničných investorov a podľa výsledkov reálne dochádza k úspešnému uzatváraniu kontraktov medzi podnikateľmi. Vzhľadom na ročné pôsobenie takto špecializovaného portálu sa jedná a vynikajúce výsledky", hovorí jeho zakladateľ Ing. Miroslav Vilem.

Trend na Slovensku
Všetci vieme aká je súčasná ekonomicko-hospodárska situácia na Slovensku. Firmy so slovenským kapitálom ako aj fyzické osoby sú podkapitalizované, vidina pôžičky od banky pre začínajúceho podnikateľa je pomerne nereálna, práce je relatívne málo a istota dlhodobého zamestnania už neexistuje.

Vy však máte v hlave „super nápad“ ale neviete ako na neho zareaguje trh, či bude o vaše služby alebo produkt záujem a či vás to uživí.

A v tejto situácií „vraziť posledné úspory do podnikania“ je veľmi veľkým rizikom hraničiacim s vlastnou sebazáchovou, nehovoriac o tom, že máte rodinu. Toto sú najčastejšie dôvody, prečo čoraz viac ľudí uvažuje o naštartovaní vlastného podnikania v spolupráci s inou osobou – spoločníkom do firmy alebo investorom. Kde však hľadať investora alebo vhodného spoločníka do firmy?

Na HladamInvestora.Sk za rok 1300 inzerátov


Za ročné obdobie bolo na portáli zverejnených viac ako 1300 inzerátov s prevažnou mierou dopytov po investoroch a spoločníkoch do podnikania. Aj tu sa potvrdzuje skutočnosť, že ľudia majú záujem participovať (spájať sa) na podnikaní a chcú zdieľať „riziko podnikania“ s iným človekom, ktorý prinesie do spoločného podnikania svoje skúsenosti, kapitál, kontakty.

Aktuálne sa na portáli nachádza viac ako 200 zaujímavých aktuálnych inzerátov, kde dopytujúci vyhľadávajú vhodných investorov alebo spoločníkov na rozbeh spoločného podnikania. Každý inzerát má platnosť iba jeden mesiac, čím je zabezpečené, aby sa v ponuke nachádzali iba aktuálne inzeráty.


Investori chcú byť v anonymite


Na www.hladaminvestora.sk sa nachádzajú drobní aj väčší investori, dokonca aj zahraniční, avšak väčšina z nich má záujem zostať v anonymite, taký je trend na Slovensku. Pre zachovanie úvodnej anonymity je umožnené investorovi vyžiadať si kontakty na inzerenta veľmi pohodlne cez SMS v ktorúkoľvek aj nočnú hodinu. Na portáli dochádza denne k štartovacím rokovaniam medzi potenciálnymi investormi a inzerentmi.

Foto: HladamInvestora.Sk

Pridajte svoj projekt a nájdite investora


Ak máte aj vy svoj projekt alebo biznis a chcete ho zrealizovať s pomocou investora alebo spoločníka, stačí k nám pridať inzerát. Podanie inzerátu je bezplatné. Registrácia nie je nevyhnutná, ak sa ale zaregistrujete získate množstvo výhod. K vášmu inzerátu môže získať prístup ktokoľvek, nie iba registrovaní investori, čím sa okruh vašich potenciálnych záujemcov podstatne zvyšuje.


Inzerát aj do Českej republiky


Ak vaše podnikanie presahuje hranice našej republiky a máte záujem aj o českých investorov, resp. spoločníkov do podnikania, máte možnosť zverejniť svoj inzerát aj do českej verzie nášho portálu www.hledaminvestora.biz.


Stiahnite si dôležité dokumenty zadarmo


Po bezplatnej registrácií si môžete zadarmo stiahnuť dokument „Summary executive“, ktorý je základným dokumentom ak chcete osloviť investora. Ak chcete naštartovať svoj biznis nízkonákladovo a s podporou, stiahnite si kontakty na podnikateľské inkubátory v SR.

Inzerát
Inzerát číslo
Výška investície
Investor do futbalovej arény pri Košiciach 78815 000 000 €
Hľadám spoločníka do likérky, pálenice 1447 dohodou
Spoločník na odkúpenie mäsovýroby s viac ako 20 roč. históriou1448900 000 €
Investor na dokončenie stavby bytového domu1449600 000 €
Investor do poistenia domácich miláčikov1451dohodou
Predám e-shop so spodnou bielizňou144516 000 €
Donáška farmárskych potravín domov a predajňa146410 000 €
Investovanie do športových arbitráží1437dohodou
Založenie ovocného sadu143220 000 €
Súrne hľadám investora pre nový rozmer stravovania142420 000 €
Agropelety, investor do spracovania poľnohospodárskej biomasy 1423300 000 €
Obnoviteľné zdroje energie s výnosom 14 % ročne1413dohodou
Hľadáme spoločníka do chránenej dielne14185 000 €
Unikátna mobilná aplikácia1409200 000 €
Predám nový e-shop s oblečením a doplnkami12551 800 €
Výstavba discgolfového ihriska957dohodou
Montované domy pri Bratislave13901 300 000 €
Hľadám investora do internetového projektu138410 000 €
Výroba kvetináčov na mieru1379dohodou
Hľadáme investora - areál kúpeľov13556 000 000 €
Projekt motivačného školiaceho systému134810 000 €
Spoločník do obchodnej činnosti so zdravotníckym sortimentom1335dohodou
Unikátna technológia na výrobu elektrickej energie1334150 000 €


O HladamInvestora.sk


Portál www.hladaminvestora.sk je trhovým miestom, kde sa stretá ponuka a dopyt po investičnom kapitáli, odbornej pracovnej sile, partneroch a spoločníkoch v podnikaní, sponzoringu, peniazoch a v neposlednej rade o kúpe a predaji všetkého čo súvisí s firmou a podnikaním. Aktuálne pôsobíme už aj v Českej republike na adrese www.hledaminvestora.biz. Mesačne viac ako 3600 unikátnych návštevníkov, investorov.