Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Ekonomika

Istota v požičiavaní - Ferratum banka

Foto: Ferratum banka

Vaša peňaženka zíva prázdnotou a vy sa smutne pozeráte von oknom? Chceli by ste si užiť výlet, alebo si kúpiť niečo pekné, alebo chutné?

Bratislava 29. mája (OTS) - To všetko však stojí peniaze. Vyjdite von z toho slzavého údolia a vrhnite sa do víru zábavy s nami – s Ferratum. My totiž presne vieme, čo potrebujete. A dodáme vám do 24 hodín.

V znamení rýchlosti
Ak ste sa vážne rozhodli pre pôžičku, stavte na kvalitu. Na pôžičkovom trhu sa totiž nestretnete len s dobrými službami. To už určite viete. Možno vás čaká sklamanie. Zabudnite na negatívne myšlienky a poďte s nami do sveta, kde sú služby nastavené priamo pre vás. Tento svet nie je vôbec ďaleko. Nachádza sa všade tam, kde zapnete mobil, alebo sa pripojíte na internet.
Je to svet Ferratum, kde sa pôžičky poskytujú takmer každému. Študujte, ste na materskej, na dôchodku, či na úrade práce? Alebo prácu máte, no zastihli vás nečakané výdaje? Nezáleží na tom, aké je vaše postavenie, plat. Nám nevadí ani to, že máte dlhy. Myslíme inak a rozhodli sme sa vám váš finančný nedostatok regulovať s malými pôžičkami. Chcete von z problému? Tak vytiahnite aspoň mobil a napíšte SMS. Krátka žiadosť vám nevezme ani 5 minút.

Transparentnosť nadovšetko
U nás sa nestretnete s nezrozumiteľnými pojmami, skrytými poplatkami a nepríjemným prístupom pracovníkov
Foto: Ferratum
zákazníckej linky. U nás je predsa všetko lepšie. Zmluvy sú zostavené tak, aby ste im porozumeli. Neukrýva sa v nich nič, o čom by ste nevedeli. Navyše pri komunikácii s klientským centrom pocítite teplý ľudský kontakt plný empatie. Aj toto sme si vzali z filozofie severských krajín, odkiaľ naša skvelá služba pochádza.

Stále váhate? Vedzte, sa riadime zákonmi EÚ regulatívy a sme pravidelne kontrolovaní zákonodarcami. Všetci plne schvaľujú naše počínanie a všetko prebieha legálne a v poriadku.