Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Ekonomika

Kaufland štartuje galaktickú vianočnú kampaň so Star Wars

Kaufland štartuje galaktickú vianočnú kampaň so Star Wars Foto: Kaufland

Tohtoročné Vianoce sa v Kauflande nesú v znamení Star Wars.

Bratislava 27. novembra (OTS) - Obchodný reťazec sa spojil so spoločnosťou Disney pri príležitosti uvedenia novej epizódy „Star Wars: „Vzostup Skywalkera“ do slovenských kín dňa 19. decembra 2019. Vznikla tak vianočná kampaň s podtitulom: „Vianoce. Také dobré, ako nikdy predtým“. Príbeh hovorí o nekonečnom boji Temnej a Svetlej strany Sily. V reálnom svete je to však oveľa jednoduchšie, často to závisí od toho, ako sa voči sebe správame a ako pôsobia naše činy na iných.
Kaufland štartuje galaktickú vianočnú kampaň so Star Wars
Foto: Kaufland

Dennodenný boj medzi dobrom a zlom
Hlavnou postavou tohtoročného vianočného spotu Kauflandu je chlapec, ktorého pokúša Temná strana, no zároveň sa niekedy ukážu jeho pozitívne vlastnosti. Hnevá mladšieho chlapca, robí mu zle a zničí mu snehuliaka. Na druhej strane sa zachová príkladne ako Jedi, keď pomôže staršej pani s nákupom. Nakoniec všetko dobre dopadne vďaka vianočnému darčeku v podobe svetelného meča, ktorý ukáže chlapcovi tú správnu cestu. Rozhodne sa pre Svetlú stranu a nezištne daruje svoj svetelný meč chlapcovi, ktorému predtým robil zle.
Kaufland štartuje galaktickú vianočnú kampaň so Star Wars
Foto: Kaufland

Každý deň máme šancu rozhodnúť sa urobiť niečo dobré pre svojich blízkych. To je aj hlavná idea nášho medzinárodného televízneho spotu, ktorý spája ducha Vianoc a Star Wars,“ vysvetľuje Lucia Langová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland. Televízny spot tvorí základ pre komplexnú kampaň.
Kaufland štartuje galaktickú vianočnú kampaň so Star Wars
Foto: Kaufland

Zbieraj všetky postavy zo Star Wars exkluzívne v Kauflande
V predvianočnom období čaká na fanúšikov Star Wars aj exkluzívna vernostná akcia – zberateľské karty zobrazujúce charaktery z epizód I – IX. Kolekcia obsahuje celkom 48 kariet, časť z nich je k dispozícii aj s hologramovým efektom. Spolu s kartami bude k dispozícii špeciálny zberateľský album, ktorý bližšie vysvetľuje filozofiu Jedi v zmysle „Ovládni svoju silu: Mysli ako Jedi. Konaj ako Jedi. Ži ako Jedi. “ Za každý nákup v minimálnej hodnote 10€ alebo za nákup špeciálnych produktov získajú zákazníci balík s 2 kartami Star Wars.

K-Master: Nech ťa Sila sprevádza
Dôležitou súčasťou kampane je aplikácia „K-Master“ vyvinutá špeciálne pre Kaufland, s ktorou sa na cestu od učňa až po Majstra Jedi môže vydať každý. Aplikácia „K-Master“ ponúka množstvo zaujímavých hier, kvízov a inovatívnych funkcií, medzi ktoré patrí aj možnosť virtuálnej a rozšírenej reality. Vďaka aplikácii sa ponoríte do sveta Star Wars a stanete sa Majstrom Jedi v každej predajni Kaufland, pričom vám na to stačí len smartfón.
Kaufland štartuje galaktickú vianočnú kampaň so Star Wars
Foto: Kaufland

Exkluzívna módna kolekcia Star Wars
V rámci kampane so Star Wars Kaufland uvádza na trh módnu líniu pre ženy, mužov aj deti, ktorá bola navrhnutá špeciálne pre reťazec. Kolekcia obsahuje oblečenie na voľný čas a na spanie s dizajnom Star Wars a výrokmi z filmov. Všetky kúsky sú vyrobené z biobavlny a zabalené v ekologickom udržateľnom obale. Nájdete ich exkluzívne len v Kauflande.

O televíznom spote
Televízny spot bol vyvinutý interne pod vedeným Holgera Oehrlicha. Produkcia spotu bola zverená BLM Film. Hudba k spotu bola skomponovaná Yessian Music.