Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Ekonomika

KON-RAD je novým partnerom Lyoness na Slovensku

KON-RAD je novým partnerom Lyoness na Slovensku Foto: Lyoness Slovakia, s.r.o.

Obľúbený bratislavský supermarket KON-RAD sa stal novým partnerom medzinárodného nákupného spoločenstva Lyoness.

Bratislava 5. septembra (OTS) - Vďaka tejto spolupráci môžu odteraz členovia nákupného spoločenstva Lyoness využívať počas svojich nákupov v supermarkete KON-RAD atraktívne benefity a získať peniaze späť z každého nákupu.

Medzinárodné nákupné spoločenstvo Lyoness získalo ďalšieho partnera. Už od začiatku septembra 2017 môžu členovia Lyoness nakupovať so svojou Cashback kartou v supermarkete KON-RAD v Bratislave a ušetriť na svojich každodenných nákupoch. „Nepretržite pracujeme na rozširovaní siete partnerských obchodov na Slovensku. Novej spolupráci so supermarketom KON-RAD sa tešíme, pretože ponúka široké spektrum potravinového a nepotravinového tovaru,“ vysvetľuje Ľuboš Kravárik, generálny riaditeľ Lyoness Slovensko.

Držitelia Cashback karty získajú za nákup v supermarkete KON-RAD zaujímavé výhody. Vráti sa im späť 1 % z ceny zakúpeného tovaru a za každý nákup v hodnote 100 eur získajú 1 vernostný bod, tzv. shopping point. Nazbierané shopping points následne môžu premeniť na ďalšiu zľavu u niektorého z obchodných partnerov Lyoness.