Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Ekonomika

Košický RÚVZ obstaráva prístavbu budovy s cenou cca 2,8 milióna eur

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk

Projekt vzišiel z nevyhovujúceho priestorového vybavenia úradu.

Košice 25. mája (TASR) - Regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) v Košiciach pripravuje rozšírenie svojich priestorov na Ipeľskej ulici. Na prístavbu sídelnej budovy vyhlásil verejné obstarávanie s predpokladanou hodnotou 2,836 milióna eur bez DPH.

Záujemcovia o zákazku môžu podľa oznámenia predkladať ponuky do 22. júna. "Uvedená investičná akcia bude hradená zo štátneho rozpočtu. Termíny, respektíve harmonogram výstavby bude známy po úspešnom verejnom obstarávaní," uviedla vo štvrtok pre TASR vedúca odboru ekonomiky a prevádzky z košického RÚVZ Milena Pancáková.

Projekt vzišiel z nevyhovujúceho priestorového vybavenia úradu. Okrem ústredného pracoviska na Ipeľskej 1 má RÚVZ detašované pracoviská v historických budovách na Sennom trhu 4 a Rooseveltovej ulici 8, druhá z nich je národnou kultúrnou pamiatkou.

"Po realizovanej prístavbe plánujeme uvoľniť budovy na Sennom trhu a Rooseveltovej ulici v Košiciach a s uvedenými budovami naložiť v zmysle príslušných ustanovení zákona o správe majetku štátu," informovala Pancáková.