Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Ekonomika

MARSH oslavuje 20. výročie pôsobenia na slovenskom trhu

Foto: MARSH

V mesiaci máj si spoločnosť MARSH pripomína 20. výročie pôsobenia na slovenskom poistnom trhu.

Bratislava 20. mája (OTS) - Od roku 1993 spoločnosť MARSH na Slovensku významne narástla a vybudovala si postavenie uznávaného poradcu domácich i medzinárodných spoločností z rôznych priemyselných odvetví. MARSH v súčasnosti zabezpečuje profesionálne služby v oblasti prevencie rizík, poistenia a riešenia škodových udalostí pre viac ako 370 spoločností.

Ako sprostredkovateľ poistenia a poradca v oblasti riadenia rizík sa pri tomto okrúhlom výročí môže MARSH pýšiť nielen impozantným zoznamom klientov, ale predovšetkým veľkým podielom svojej odbornej práce pre strategické projekty na Slovensku.

MARSH je hrdý na dosiahnuté výsledky – ide predovšetkým o spokojných klientov, partnerské vzťahy s poisťovňami a zanietených zamestnancov, ktorí tvoria stabilný a vysoko efektívny tím.

Riaditeľ spoločnosti Tomáš Žuffa povedal: „Práve skúsenosti s poskytovaním našich služieb významným spoločnostiam na Slovensku nám umožňujú zdokonalovať sa, hľadať a tvoriť inovatívne, danému odvetviu špecifické riešenia s cieľom chrániť budúcnosť a prosperitu klientov, ako aj regulovať a zvyšovať úroveň štandardov a služieb na trhu poistenia. Pri tejto príležitosti by som sa rád poďakoval našim klientom a obchodným partnerom za úspešnú vzájomnú spoluprácu, ich dôveru a dlhoročnú lojalitu, ako aj svojim zamestnancom za ich vytrvalé úsilie pri poskytovaní služieb našim klientom.“

Záväzkom spoločnosti MARSH do budúcnosti je usilovne napredovať vo zvyšovaní úrovne poskytovaných služieb a napĺňať poslanie vyjadrené vetou: „Creating and delivering risk solutions and services that make our clients more successful.“

MARSH EUROPE – organizačná zložka Slovensko, sprostredkovateľ poistenia a poradca v oblasti riadenia rizík, má na Slovensku vedúce postavenie s 29% trhovým podielom v segmente 100 najväčších nefinančných spoločností (podľa dosiahnutých tržieb). Ponúka dlhoročné skúsenosti v oblasti návrhu, implementácie a riadenia poistných programov, ako aj skúsenosti s rizikovým manažmentom s cieľom ochrany ľudí a majetku spoločností z rôznych odvetví priemyslu.

MARSH má celosvetovo viac ako 26 000 zamestnancov a svoje poradenské služby poskytuje klientom vo viac ako 100 krajinách sveta. Je súčasťou globálnej poradenskej skupiny Marsh & McLennan Companies, kde okrem Marsh patria aj spoločnosti: Mercer, Guy Carpenter, Oliver Wyman.