Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Ekonomika

Mesto Snina hľadá stavebníka Open sports multifunkčného centra

Snina. Foto: TASR - Jana Ďurašková

Rozhodujúcou pri vyhodnocovaní ponúk bude cena, pričom mesto vyžaduje, aby bola cenová ponuka platná minimálne do 30. júna 2022.

Snina 5. apríla (TASR) – Mesto Snina hľadá stavebníka Open sports Center - Multifunkčného centra. Predpokladaná hodnota diela, ktoré je súčasťou projektu Snina – mesto rovnakých príležitostí pre všetkých, podporeného z nórskej grantovej schémy a štátneho rozpočtu, je takmer 814.000 eur bez DPH. Lehota na predkladanie ponúk trvá do 21. apríla, vyplýva z informácií zverejnených vo vestníku verejného obstarávania.

"Stavba Open sports Center - Multifunkčné centrum je novostavba Multifunkčného centra v športovom areáli futbalového štadióna Open Sports Center, ktorý bude pozostávať z tribúny orientovanej k hlavnému futbalovému ihrisku, pod ktorou bude umiestnené zázemie," opísalo mesto predmet zákazky s tým, že stavebné práce sa majú realizovať v súlade s vypracovaným projektom a stavebným povolením, ktoré samospráva získala začiatkom februára tohto roka.

Rozhodujúcou pri vyhodnocovaní ponúk bude cena, pričom mesto vyžaduje, aby bola cenová ponuka platná minimálne do 30. júna 2022. Trvanie zákazky stanovila samospráva na 12 mesiacov.