Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Ekonomika

Mesto Zvolen plánuje obnoviť pavilón škôlky na Prachatickej ulici

Ilustračné foto. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Podľa oznámenia sú práce zamerané na zateplenie fasády i výmenu plášťa na streche za nový. Súčasťou je aj uzavretie lodžií, nová podlaha i vybudovanie verandy.

Zvolen 30. januára (TASR) – Mesto Zvolen plánuje obnoviť pavilón materskej školy na Prachatickej ulici. Vyplýva to z oznámenia vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie s tým, že odhadovaná suma zákazky je 617.778 eur bez DPH.

Pripomína, že rekonštrukcia pavilónu má znížiť energetickú náročnosť z hľadiska spotreby energií. Zároveň má však obnova priniesť novú estetickú kvalitu.

Podľa oznámenia sú práce zamerané na zateplenie fasády i výmenu plášťa na streche za nový. Súčasťou je aj uzavretie lodžií, nová podlaha i vybudovanie verandy. Všetky tieto opatrenia sú pre zníženie energetickej náročnosti. Práce zahŕňajú aj kompletnú výmenu vykurovacích telies, nový bleskozvod a zmeny v osvetlení v prestavovaných a dostavaných priestoroch.

Oznámenie vo vestníku informuje, že záujemcovia môžu svoje ponuky predkladať do 24. februára. Kritériom na vyhodnotenie ponúk je cena.