Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Ekonomika

Výberové konanie na funkciu riaditeľa Agrokomplexu nebolo úspešné

Ilustračná snímka Foto: TASR/Henrich Mišovič

"Na základe výsledkov celkového bodového hodnotenia výberová komisia konštatuje, že hranicu úspešnosti nedosiahol žiadny uchádzač," oznámil agrorezort.

Bratislava 22. júna (TASR) - Výberové konanie na na funkciu riaditeľa štátneho podniku agrokomplex Národné výstavisko nebolo úspešné a bude vyhlásené nové výberové konanie. Informoval o tom odbor komunikácie Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR.

Na výberovom konaní na obsadzovanú funkciu riaditeľa podniku agrokomplex Národné výstavisko sa podľa MPRV 20. júna zúčastnili štyria uchádzači. Výberová komisia v rámci výberového procesu s uchádzačmi overila ich odborné znalosti, manažérske schopnosti a zručnosti, ktoré sú potrebné a nevyhnutné na výkon funkcie riaditeľa národného výstaviska.

"Na základe výsledkov celkového bodového hodnotenia výberová komisia konštatuje, že hranicu úspešnosti nedosiahol žiadny uchádzač a z uvedeného dôvodu vyhlasuje výberové konanie za neúspešné," oznámil agrorezort. Záznam z verejného vypočutia uchádzačov vrátane zápisnice z výberového konania je zverejnený na webe. Nové výberové konanie bude podľa MPRV vyhlásené v zmysle zákona o štátnom podniku.