Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Ekonomika

MPRV zverejnilo výberové konanie na riaditeľa podniku Závodisko

Na snímke tabuľa s nápisom na budove, v ktorej sídli Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR na Dobrovičovej ulici v Bratislave. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Všetky informácie a zoznam požadovaných dokladov k výberovému konaniu na funkciu riaditeľa sú zverejnené na stránke MPRV.

Bratislava 20. mája (TASR) – Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR zverejnilo výberové konanie na funkciu riaditeľa štátneho podniku Závodisko. Uzávierka prihlášok je 7. júna 2022.

Ako ďalej informoval odbor komunikácie MPRV, súčasťou kritérií a požiadaviek pre uchádzačov o pozíciu je predloženie stratégie a koncepcie rozvoja Závodiska, ako aj manažérske, komunikačné, riadiace a organizačné schopnosti. Vyžaduje sa vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa, poľnohospodárskeho, prírodovedného, technického, ekonomického alebo právnického zamerania. Výberové konanie bude pozostávať z dvoch častí, a to z odborného testu a osobného pohovoru formou verejného vypočutia uchádzačov.

Všetky informácie a zoznam požadovaných dokladov k výberovému konaniu na funkciu riaditeľa sú zverejnené na stránke MPRV.