Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Ekonomika

Na veľtrhu Aqua Therm sa predstaví 182 vystavovateľov z 8 krajín

Ilustračná fotka. Foto: TASR/AP

Veľtrh vykurovacej, ventilačnej, klimatizačnej, meracej, regulačnej, sanitárnej a ekologickej techniky sa začne na nitrianskom výstavisku Agrokomplex 7. februára a potrvá do 10. februára.

Nitra 2. februára (TASR) - Celkovo 182 vystavovateľov z ôsmich krajín sa predstaví na 22. medzinárodnom odbornom veľtrhu Aqua Therm Nitra 2023. Veľtrh vykurovacej, ventilačnej, klimatizačnej, meracej, regulačnej, sanitárnej a ekologickej techniky sa začne na nitrianskom výstavisku Agrokomplex 7. februára a potrvá do 10. februára, informoval organizátor veľtrhu MDL Expo, s. r. o.

Na celkovej výstavnej ploche 10.958 štvorcových metrov sa predstavia vystavovatelia z Českej republiky, Francúzska, Nemecka, Poľska, Rakúska, Talianska, Turecka a zo Slovenska. Najvýraznejšie zastúpenie budú mať na veľtrhu firmy pôsobiace v oblasti vykurovania. V porovnaní s predchádzajúcim ročníkom sa zvýši zastúpenie subjektov pôsobiacich v oblasti vzduchotechniky a klimatizácie a tiež obnoviteľných zdrojov.

Sprievodný program veľtrhu bude tvoriť súbor prednášok, prezentácií, workshopov, diskusných fór a okrúhlych stolov. Samostatná sekcia veľtrhu bude venovaná novostavbám a rekonštrukciám bytových domov, problematike cien energií a novým technológiám pre moderný, zdravý a udržateľný domov.