Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Ekonomika

Na veľtrhu v Košiciach predstavujú stovky pracovných príležitostí

Na archívnej snímke veľtrh Kariéra EXPO. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Brány Spoločenského pavilónu sú v rámci podujatia otvorené všetkým, ktorí sa chcú dozvedieť niečo nové a investovať čas do svojho profesionálneho rastu.

Košice 8. júna (TASR) - Približne 50 vystavovateľov, ktorí predstavujú stovky pracovných príležitostí, prednášky známych spíkrov a workshopy sú súčasťou štvrtkového veľtrhu pracovných príležitostí Kariéra EXPO v Košiciach. TASR o tom informovala manažérka komunikácie portálu Kariéra.sk Katarína Tešla.

Brány Spoločenského pavilónu sú v rámci podujatia otvorené všetkým, ktorí sa chcú dozvedieť niečo nové a investovať čas do svojho profesionálneho rastu. "Podobne ako v minulom roku, aj teraz prichádza Kariéra EXPO v Košiciach s množstvom voľných pracovných príležitostí nielen pre absolventov, ale aj pre ľudí, ktorí sa chcú kariérne posunúť a odhodlávajú sa na zmenu práce," uviedla s tým, že vystavovatelia predstavia svoje ponuky v rôznych odvetviach, napríklad v oblasti bankovníctva, manažmentu, administratívy, logistiky, dopravy, výroby a ďalších.

Návštevníci si tiež môžu nechať skontrolovať svoj životopis a prekonzultovať ho so špecialistami. Takisto si môžu nechať zhotoviť aj profesionálnu fotografiu do životopisu, či otestovať svoje osobnostné, jazykové a IT znalosti a schopnosti. Možno si tiež vyskúšať modelový pracovný pohovor.

Vstup na veľtrh je bezplatný, stačí sa zaregistrovať.