Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Ekonomika

Najlepšie poistenie schopnosti splácať úver

Foto: BNP Paribas Cardif Poisťovňa

Najlepšie poistenie schopnosti splácať úver má BNP Paribas Cardif Poisťovňa.

Bratislava 7. marca (OTS) - BNP Paribas Cardif Poisťovňa si aj tento rok odniesla tri ocenenia zo súťaže Finparáda – Finančný produkt roka 2023. V kategórii Poistenie schopnosti splácať úver poisťovňa so svojim produktom dominovala.

BNP Paribas Cardif Poisťovňa obhájila úspech z minulého ročníka súťaže Finparáda – Finančný produkt roka. Katégóriu Poistenie schopnosti splácať úver ovládlo jej poistenie pre spotrebiteľské úvery a hypotekárne úvery. V rebríčku obsadilo prvé tri miesta. V spolupráci s partnermi Prima bankou (1. miesto), Slovenskou sporiteľňou (2. miesto) a Všeobecnou úverovou bankou (3. miesto).

Rebríček porovnáva produkty poistenia splátok úverov a hypoték, ktoré ponúkajú poisťovne na Slovensku. Hodnotí rozsah poistenia, výluky z poistenia a cenu poistenia. Víťazné poistenie BNP Paribas Cardif Poisťovňa kryje základné riziká akými sú smrť, trvalá invalidita, pracovná neschopnosť a strata zamestnania. Zároveň sa riziko straty zamestnania vzťahuje aj na zrušenie živnosti, čo je benefit pre samostatne zárobkovo činné osoby. Klienti taktiež ocenia, že im poisťovňa plní spätne už po uplynutí 30 dní od prvého dňa pracovnej neschopnosti a straty zamestnania. Ďalšou výhodou poistenia je pomerné plnenie, vďaka ktorému poisťovňa klientovi vyplatí aj pomernú časť mesačnej splátky za posledný mesiac podľa počtu dní, kedy bol v pracovnej neschopnosti alebo bol nezamestnaný.

„Výsledky druhého ročníka rebríčka nás opäť veľmi potešili. Náš produkt poistenia schopnosti splácať spotrebiteľské a hypotekárne úvery už po druhýkrát obsadil všetky tri miesta na stupni víťazov. Ocenenie je pre nás opätovným potvrdením, že robíme našu prácu dobre a zároveň je skvelou odmenou za našu snahu o poskytovanie čo najlepších služieb,“ uviedol Zdeněk Jaroš, generálny riaditeľ a predseda predstavenstva BNP Paribas Cardif Poisťovňa.

Hodnotiteľom Finančného produktu roka a Ceny Finparády je analytická spoločnosť Scott & Rose, spol. s.r.o., prevádzkovateľ finančného portálu Finparáda.sk.

O BNP Paribas Cardif Poisťovni
BNP Paribas Cardif Poisťovňa, a.s., bola založená v roku 2000 ako poisťovňa špecializovaná na poistenie schopnosti splácať úver v bankopoistení. Dlhodobý rozvoj spoločnosti je založený na profesionalite, obchodnej spolupráci a inovatívnych prístupoch. Tieto zásady umožňujú ponúkať produkty podľa potrieb koncových partnerov a klientov a to na veľmi vysokom stupni kvality. Spoločnosť ponúka svoje produkty v spolupráci s množstvom slovenských finančných inštitúcií – domácich i nadnárodných partnerov – najčastejšie s bankami, lízingovými spoločnosťami a spoločnosťami poskytujúcimi nákupy na splátky, osobné pôžičky alebo úverové karty. Spoločnosť sa zameriava aj na spoluprácu s mobilnými operátormi a retailovými obchodníkmi. Více na www.cardif.sk.