Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Ekonomika

Najväčší slovenský farmársky e-shop zakladá novú značku FARMOVE

Najväčší slovenský farmársky e-shop spoločnosti NosKin s.r.o. pôsobil pod značkou Svet Bedničiek a teraz zakladá novú značku FARMOVE Foto: NosKin, s.r.o.

Najväčší slovenský farmársky e-shop spoločnosti NosKin s.r.o. pôsobil pod značkou Svet Bedničiek a teraz zakladá novú značku FARMOVE.

Bratislava 2. decembra (OTS) - NosKin, s.r.o. zakladá svoju novú značku FARMOVE a mení tak svoje meno, dizajn aj webstránku. Hodnoty, na ktorých táto platforma stojí, však zostávajú rovnaké.

Čerstvé ovocie a zelenina na váš stôl
Vďaka FARMOVE si môžu zákazníci dopriať dovoz čerstvého ovocia, zeleniny, korenín, byliniek, syrov, mäsa, vajec či mäsových výrobkov priamo z farby k sebe domov. Vďaka unikátnemu spôsobu efektívnej prepravy a plánovania sa produkty dostávajú k ľuďom za čo najkratší čas. Čerstvosť, kvalita, živiny a chuť sú základné veci, ktoré si svojím nákupom spojíte. Ale za touto platformou je oveľa viac, čo viedlo aj k novej značke FARMOVE.

FARMOVE je aj o komunite
FARMOVE (NosKin, s.r.o.) je spoločensky zodpovedná firma a nezáleží jej len na tom, aby sa produkty a potraviny od lokálnych farmárov dostávali k ľuďom domov vo vymeniteľných prepravkách. Na ekológiu myslí v mnohých ďalších rozmeroch, ako sú vratné obaly, 100 % kompostovateľné obaly, znižovanie uhlíkovej stopy pri preprave na minimum.

Názov FARMOVE má vyjadrovať širší záber než „debničkovanie“ v rámci témy ekológie, ale najmä v rámci svojho postavenia v spoločnosti. FARMOVE je súčasťou komunity farmárov a tejto komunite chce aktívne prispievať a svojou každodennou prácou je pomáhať lepšie žiť. Zabezpečuje im pravidelný odber, prepája ich so zákazníkmi, ktorí si chcú vychutnať kvalitu. A samozrejme, so svojimi prevažne slovenskými dodávateľmi, jedná vždy fér a s ľudským prístupom.



Vyberte si z viac ako 1 400 produktov
V novom e-shope máte na výber až 1 400 plodov, produktov, potravín a výrobkov od prevažne slovenských farmárov, pestovateľov, sadárov či malovýrobcov. Zvoliť si môžete z niekoľkých vopred stanovených časov doručenia. Vaša nádielka čerstvých, zdravých a sezónnych dobrôt vám príde v debničke alebo papierovej taške, a vy si môžete začať vychutnávať nielen poctivé chute, ale aj dobrý pocit z nákupu.

Pri príležitosti založenia novej značky aj webstránky si pre svojich zákazníkov pripravilo FARMOVE darček - na všetky objednávky doručené do 16.12.2021 (vrátane) získate od FARMOVE špeciálnu zľavu 10 % na celý nákup!

Viac na www.farmove.sk