Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 16. jún 2024Meniny má Blanka a Bianka
< sekcia Ekonomika

Národná agentúra pre sieťové a elektronické služby zmení riaditeľa

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk

Súčasného riaditeľa Norberta Molnára vystrieda vo funkcii Lukáš Sojka, ktorý doteraz v spoločnosti zastával funkciu riaditeľa sekcie prevádzky infraštruktúry.

Bratislava 29. septembra (TASR) - Národná agentúra pre sieťové a elektronické služby (NASES) bude mať od 1. októbra 2017 nové vedenie. Súčasného riaditeľa Norberta Molnára vystrieda vo funkcii Lukáš Sojka, ktorý doteraz v spoločnosti zastával funkciu riaditeľa sekcie prevádzky infraštruktúry. TASR o tom informoval Martin Kóňa zo sekcie komunikácie NASES.

Úlohou Sojku je podľa jeho slov zefektívniť procesy a pripraviť agentúru na výzvy, ktoré ju čakajú v najbližšej budúcnosti. "Veľmi si cením prejavenú dôveru. Ako svoju hlavnú manažérsku prioritu vnímam efektívne fungovanie agentúry a neustále zvyšovanie kvality aj portfólia služieb, ktoré poskytuje občanom," povedal Sojka.

Sojka pôsobil v rokoch 2007 až 2016 v spoločnosti Slovak Telekom, kde bol zodpovedný za prevádzku a bezpečnosť dátových centier. "V roku 2016 krátko pôsobil v Národnej diaľničnej spoločnosti ako vedúci odboru informačných technológií," doplnil Kóňa. V Národnej agentúre pre sieťové a elektronické služby pôsobí od februára 2016, kde nastúpil ako riaditeľ sekcie prevádzky infraštruktúry.