Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Ekonomika

Novinky Kauflandu opäť zvíťazili vo Voľbe spotrebiteľov 2020

Novinky Kauflandu opäť zvíťazili vo Voľbe spotrebiteľov 2020 Foto: Kaufland

Vo Voľbe spotrebiteľov 2020 získali víťazné umiestnenie aj tento rok výrobky produktového radu Z lásky k tradícii – Detský tvarohovo-smotanový dezert a mäkký zrejúci Syr s bielou plesňou.

Bratislava 25. mája (OTS) - Tieto produktové novinky boli najlepšie hodnotené spotrebiteľmi.

Novinky reťazca Kaufland z radu Z lásky k tradícii zvíťazili v dvoch kategóriách. V kategórii mliečnych dezertov to bol Detský tvarohovo-smotanový dezert, ktorý na pultoch predajní Kauflandu nájdete s vanilkovou a čokoládovou príchuťou. V kategórii syrov získal prvenstvo mäkký zrejúci Syr s bielou plesňou. Ten do svojej najlepšej, príjemne krémovej podoby dozrieva postupne. Výnimočný je tým, že je vhodný aj pre vegetariánov, pretože pri jeho výrobe nie je použité živočíšne syridlo.

Sme radi, že sme aj tento rok uspeli vo Voľbe spotrebiteľov a naše produkty Z lásky k tradícii sa tešia obľube. Ocenenia sú pre nás potvrdením zákazníckej spokojnosti a kvality. Zároveň však predstavujú záväzok, aby sme sa neustále zlepšovali a na svoje pulty prinášali nové výrobky,“ vyjadrila sa Lucia Langová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland.

V tomto roku sa konal už deviaty ročník udeľovania cien Voľba spotrebiteľov – Najlepšia novinka. Ocenenia boli udeľované na základe výsledkov prieskumu realizovaného medzi 2000 slovenskými spotrebiteľmi. Sledované boli spotrebiteľské hodnotenia produktov uvedených na trh v období medzi januárom 2019 a májom 2020.