Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Ekonomika

Východoslovenská vodárenská spoločnosť má nového riaditeľa R. Majzu

Ilustračné foto. Foto: TASR - Svätopluk Písecký

Majza je od roku 2008 členom a následne predsedom Dozornej rady VVS. Má ekonomické a manažérske vzdelanie a zastával riadiace pracovné pozície vo viacerých spoločnostiach.

Košice 4. januára (TASR) - Novým ekonomickým riaditeľom Východoslovenskej vodárenskej spoločnosti (VVS) je od pondelka (3. 1.) Richard Majza. Túto pozíciu doposiaľ zastávala Anita Gašparíková. TASR o tom informovali vodárne.

„Po 18 rokoch intenzívnej a pevne verím, že aj obojstranne prínosnej práce vo VVS, a. s., som sa jednoducho rozhodla, že je čas na zmenu,“ povedala Gašparíková.

Majza je od roku 2008 členom a následne predsedom Dozornej rady VVS. Má ekonomické a manažérske vzdelanie a zastával riadiace pracovné pozície vo viacerých spoločnostiach. „Svoje skúsenosti a energiu využijem k tomu, aby som posilnil ekonomickú stabilitu spoločnosti a spolu s kolegami ju pripravil na ďalší rast,“ uviedol.

VVS zásobuje pitnou vodou takmer milión obyvateľov a spravuje tisíce kilometrov vodovodnej aj kanalizačnej siete. Zamestnáva viac ako 2000 ľudí.