Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Ekonomika

COOP Jednota zmodernizovala prevádzku vo Veľkých Kostoľanoch

COOP Jednota otvorila zmodernizovanú predajňu vo Veľkých Kostolanoch postavenú ešte v 70. rokoch minulého storočia. Foto: COOP JEDNOTA Slovensko, SD

Obchodný systém COOP Jednota prevádzkuje po celom Slovensku viac ako 2000 predajní v troch rôznych formátoch, ktoré priebežne rekonštruuje a modernizuje.

Veľké Kostoľany 11. novembra (TASR) - Maloobchodná sieť COOP Jednota investuje do svojej predajnej siete aj v čase koronakrízy. Vo Veľkých Kostoľanoch v okrese Piešťany otvorila supermarket, ktorý vznikol na mieste pôvodnej predajne zo 70. rokov minulého storočia. V zmodernizovaných a zväčšených priestoroch pribudlo päť nových pracovných miest. Informovala o tom PR manažérka Zuzana Peiger Ačjaková.

Obchodný systém COOP Jednota prevádzkuje po celom Slovensku viac ako 2000 predajní v troch rôznych formátoch, ktoré priebežne rekonštruuje a modernizuje. V pôvodnej prevádzke vo Veľkých Kostoľanoch rozšíril predajnú plochu z 90 štvorcových metrov (m2) na 304 m2 a skladovú plochu zo 66 m2 na 150 m2. K dispozícii je 24 parkovacích miest, z toho jedno pre imobilných návštevníkov predajne. „Renováciou prevádzok zvyšujeme kvalitu ponúkaných služieb a rozširujeme predajnú plochu, s čím súvisí aj pestrejší výber produktov a viac možností pre regionálnych dodávateľov,“ uviedol Branislav Lellák, vrchný riaditeľ obchodnej sekcie COOP Jednoty Slovensko.

Modernizáciu a zväčšenie predajne realizovalo spotrebné družstvo COOP Jednota Trnava. K rekonštrukcii sa pristupovalo aj z hľadiska ochrany životného prostredia, v predajni a v sklade je LED osvetlenie, nízkoenergetické vykurovanie je zabezpečené kondenzačným kotlom. Z dôvodu úspory elektrickej energie je predajňa vybavená uzatvárateľnými samoobslužnými vitrínami na mliečne výrobky a chladenú hydinu.