Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Ekonomika

Obchodné centrum Max v štyroch mestách získala skupina Supernova

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Všetky štyri centrá budú optimalizované a certifikované podľa štandardu ekologickej energetickej efektívnosti, ako sa zavádza aj vo všetkých ostatných centrách Supernova.

Nitra 15. júna (TASR) – Obchodné centrum Max v Nitre prechádza pod skupinu Supernova. S nitrianskym centrom získala skupina pre maloobchodné nehnuteľnosti a reality so sídlom v rakúskom Grazi aj obchodné centrá Max v Trnave, Trenčíne a Poprade. Každé z centier zahŕňa obchodné priestory s rozlohou asi 15.000 metrov štvorcových. Supernova vykoná vizuálnu a technickú revíziu projektov, vrátane osobitného zamerania na zelené témy, informoval generálny riaditeľ spoločnosti Markus Pinggera.

Všetky štyri centrá budú optimalizované a certifikované podľa štandardu ekologickej energetickej efektívnosti, ako sa zavádza aj vo všetkých ostatných centrách Supernova. Skupina sa zaviazala dosiahnuť uhlíkovú neutralitu do konca roku 2023, vrátane nových akvizícií na Slovensku. Supernova pôsobí na slovenskom trhu od roku 2016, celkovo s 11 predajňami OBI.