Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Ekonomika

OBRÁŤTE SA NA M2 BUSINESS

Ilustračné foto Foto: TASR

Uvažujete o založení spoločnosti?

Bratislava 12. októbra (TERAZ.sk - OTS) - Ak uvažujete o založení spoločnosti a potrebujete s tým pomôcť, skúste sa obrátiť na m2business.sk. Táto dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť sa špecializuje na služby v oblasti korporátnej agendy, vymáhania pohľadávok a podnikateľského poradenstva. Hlavným cieľom tejto spoločnosti je spokojnosť klienta, a tým vlastne logické nadviazanie dlhodobej spolupráce. Ku každému klientovi pristupujú veľmi osobne. Poskytujú kompletný servis.

Ich spoluprácu by sme mohli rozdeliť do dvoch fáz.
V prvej z týchto fáz zabezpečujú poradenský servis týkajúci sa výberu vhodnej formy podnikania a optimálneho nastavenia zakladateľských dokumentov. Následne zakladanie alebo predaj obchodných spoločností realizujú. Taktiež zabezpečujú všetky zmeny v spoločnosti, likvidáciu a konkurz spoločností a vymáhanie pohľadávok podľa potrieb a želaní svojich klientov.

Druhá fáza zahŕňa spoluprácu v oblasti komplexnej správy spoločností. Poskytujú virtuálne sídlo spoločnosti, tvoria web stránky, vedú mzdovú a personálnu agendu. Zabezpečujú tiež právne, daňové a finančné poradenstvo. Vo svojom tíme majú tiež externých poradcov vo sfére verejného obstarávania, audítorstva, realitného trhu a finančného sektora. Spolupracujú s renomovanou advokátskou kanceláriou a daňovými poradcami. Všetci tí sú zárukou poskytovania kvalitných služieb. Ak teda podobné služby potrebujete, určite sa k nim pridajte, nebudete ľutovať.