Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Ekonomika

Od ZSE Energia budeme odoberať aj plyn

Europlac Foto: ZSE Energia

Pani Bangová, konateľka spoločnosti Europlac, o význame šetrenia energií.

Bratislava 21. novembra (TASR-OTS) - Pre mnohých koncových zákazníkov môže byť spoločnosť Europlac neznámou. Čo je základom výrobného programu spoločnosti a ako sa jej podarilo presadiť v Európe?
Spoločnosť Europlac pôsobí na Slovensku už od roku 1994. Vyrábame vysokokvalitné doskové materiály dyhované vzácnou drevinou, kde si môže zákazník vybrať až z 50 rôznych drevín. Sústreďujeme sa najmä na dodávky pre nábytkársku výrobu a zariadenia interiérov. Na európskych trhoch sa presadzujeme predovšetkým vysokou kvalitou, krátkymi dodacími lehotami, širokou ponukou výrobkov a vynikajúcim zákazníckym servisom. Vďaka tomu dokážeme naše výrobky exportovať do Nemecka, Rakúska, Švajčiarska, ale presadzujeme sa aj v severských krajinách či na Balkáne.

Aké miesto má v histórii vašej značky spoločnosť ZSE Energia?

Spoločnosť ZSE bola od začiatku našim hlavným dodávateľom, keďže na začiatku nášho pôsobenia iná možnosť ani nebola. Avšak počas celého obdobia sa ZSE vykryštalizovala na seriózneho partnera, ktorý nás presvedčil kvalitnými službami a servisom.

Počas dlhoročnej praxe ste zostali verným zákazníkom ZSE Energia. Prečo je pre vás toto partnerstvo dôležité?
Dostávame ponuky aj od iných dodávateľov energie, avšak za posledných 10 rokov sme boli so službami a servisom ZSE Energia veľmi spokojní, takže na zmenu dodávateľa elektriny nebol dôvod. Práve naopak, od 1. 1. 2013 budeme od ZSE Energia odoberať aj zemný plyn. Združenie dodávok oboch komodít od jedného dodávateľa považujeme za rozumný a úsporný krok vpred.

Ako ste spokojní so službami a klientskym servisom od ZSE Energia? Čo vám vyhovuje a čo by ste im naopak odporučili zlepšiť?
V oblasti služieb a servisu nemáme momentálne žiadne výhrady. Pri potrebe riešiť problémy sú nám pracovníci ZSE Energia vždy k dispozícii a ochotní pomôcť.