Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Ekonomika

PKS: Rozhodnutie J. Mičovského stiahnuť demisiu berieme na vedomie

Na snímke minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR Ján Mičovský (OĽaNO) počas brífingu s novinármi, na ktorej ohlásil svoju demisiu z postu ministra pôdohospodárstva 25. mája 2021 v Bratislave. Foto: TASR - Martin Baumann

Mičovský podal demisiu pred týždňom po podozreniach z korupcie u svojej nominantky. V pondelok však oznámil, že demisiu sťahuje.

Bratislava 7. júna (TASR) - Potravinárska komora Slovenska (PKS) berie na vedomie rozhodnutie Jána Mičovského (OĽANO) zotrvať vo funkcii ministra pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR. Uviedla to pre TASR Jana Venhartová, riaditeľka PKS v reakcii na oznámené stiahnutie demisie.

"Očakávame, že sa pánovi ministrovi podarí zdarne dokončiť všetky úlohy jeho rezortu. PKS je naďalej otvorená vzájomnej diskusii a konzultáciám," zdôraznila Venhartová,

Mičovský podal demisiu pred týždňom po podozreniach z korupcie u svojej nominantky. V pondelok však oznámil, že demisiu sťahuje. Odôvodnil to množstvom podporných vyhlásení na svoju adresu, a tým, že nechce utekať z boja.