Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Ekonomika

Poradcom ministra dopravy Doležala pre komunikáciu sa stal Rudolf

Na snímke minister dopravy a výstavby SR Andrej Doležal. Foto: TASR - Pavol Zachar

Rudolf pôsobil vo viacerých slovenských médiách ako redaktor pre vnútornú politiku, naposledy v televízii Markíza.

Bratislava 2. apríla (TASR) – Poradcom ministra dopravy a výstavby Andreja Doležala (nominant Sme rodina) pre strategickú a krízovú komunikáciu sa stal bývalý novinár Ivan Rudolf. Informoval o tom komunikačný odbor Ministerstva dopravy a výstavby (MDV) SR.

Rudolf pôsobil vo viacerých slovenských médiách ako redaktor pre vnútornú politiku, naposledy v televízii Markíza. V minulosti bol riaditeľom tlačového odboru a hovorcom ministerstva obrany, v komunikácii radil aj bývalej premiérke Ivete Radičovej. Naposledy pôsobil v oblasti vzťahov s verejnosťou ako majiteľ a výkonný riaditeľ PR agentúry.

"S Andrejom Doležalom som pracovne prišiel do kontaktu niekoľkokrát, pričom na mňa vždy pôsobil ako mimoriadne šikovný profesionál. Jeho ponuku som preto prijal s radosťou. Zároveň si uvedomujem zodpovednosť a dôležitosť komunikácie pri takom dôležitom a veľkom rezorte, akým je doprava a výstavba.

Práve v čase krízy, ktorú zažívame, je poctivá a citlivá komunikácia smerom k verejnosti, ale aj zamestnancom rezortu kľúčová,"
skonštatoval Rudolf, ktorý je zodpovedný za kompletnú komunikáciu MDV, zároveň pôsobí aj ako hovorca.