Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Ekonomika

Pošta hľadá výrobcu poštových cenín a filatelistických produktov

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Andrej Galica

Zákazka sa delí na časti, ktorými sú líniová tlač z hĺbky a ofsetová tlač z plochy s použitím knihárskych prác. Kritériami na vyhodnotenie ponúk sú kvalita a cena.

Bratislava 8. novembra (TASR) – Slovenská pošta hľadá firmu na tlač a výrobu poštových cenín a filatelistických produktov. Celkovú cenu odhaduje na 2,4 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení súťaže, ktoré bolo zverejnené vo vestníku verejného obstarávania.

Predmetom zákazky je výroba poštových cenín a filatelistických produktov s vysokým stupňom ochrany vrátane ochranných, prevádzkových, bezpečnostných prvkov, dopravy a skladovania na prechodný čas, ako aj vytvorenia tlačových predlôh v prípade potreby obstarávateľa.

Zákazka sa delí na časti, ktorými sú líniová tlač z hĺbky a ofsetová tlač z plochy s použitím knihárskych prác. Kritériami na vyhodnotenie ponúk sú kvalita a cena. Zákazka nebude spolufinancovaná z eurofondov. Záujemcovia môžu predkladať ponuky alebo žiadosti o účasť do 2. decembra.