Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Ekonomika

Pracovné príležitosti ponúkne v Košiciach veľtrh Kariéra Expo

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Martin Baumann

Návštevníci si podľa organizátorov budú môcť otestovať svoje jazykové a IT zručnosti alebo vyskúšať pracovný pohovor naživo.

Košice 5. júna (TASR) - Veľtrh pracovných príležitostí Kariéra EXPO sa uskutoční vo štvrtok (8. 6.) v Košiciach. V Spoločenskom pavilóne predstaví pracovné príležitosti približne 50 vystavovateľov. Súčasťou programu budú prednášky známych spíkrov či workshopy.

"Podobne ako v minulom roku, aj teraz prichádza Kariéra EXPO v Košiciach s množstvom voľných pracovných príležitostí nielen pre absolventov, ale aj pre ľudí, ktorí sa chcú kariérne posunúť a odhodlávajú sa na zmenu práce," uviedla Katarína Tešla, manažérka komunikácie portálu Kariéra.sk. Ponuky práce sa podľa nej týkajú rôznych odvetví, napríklad v oblasti bankovníctva, manažmentu, administratívy, logistiky, dopravy, výroby a podobne.

Návštevníci si podľa organizátorov budú môcť otestovať svoje jazykové a IT zručnosti alebo vyskúšať pracovný pohovor naživo. Vstup je bezplatný, stačí sa zaregistrovať. Podujatie sa začne o 10.00 h slávnostným otvorením.