Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Ekonomika

Premiér sa stretol s Jednotou dôchodcov Slovenska

Na archívnej snímke predseda vlády SR Eduard Heger (OĽaNO). Foto: TASR Jaroslav Novák

Diskutovali o problémoch, ktoré trápia seniorov, napríklad o nedostatkoch v zdravotnej a sociálnej starostlivosti, ale aj o aktuálnej epidemiologickej situácii a očkovaní.

Bratislava 6. júla (TASR) – Premiér Eduard Heger (OĽANO) sa v utorok stretol s predstaviteľmi Jednoty dôchodcov Slovenska. Diskutovali o problémoch, ktoré trápia seniorov, napríklad o nedostatkoch v zdravotnej a sociálnej starostlivosti, ale aj o aktuálnej epidemiologickej situácii a očkovaní. Išlo o ďalšie stretnutie zo série okrúhlych stolov, počas ktorých sa predseda vlády stretáva so zástupcami rôznych združení a organizácií. Informoval o tom tlačový a informačný odbor Úradu vlády (ÚV) SR.

Heger poznamenal, že táto organizácia pomáha dôchodcom po celom Slovensku. "Dúfam, že pomalými krokmi podporíme zlepšenie života seniorov," dodal. Zároveň sa poďakoval predstaviteľom jednoty dôchodcov za ich pomoc počas pandémie, keď vysvetľovali dôchodcom dôležitosť opatrení. Ocenil aj ich snahu o šírenia povedomia o očkovaní. "Len očkovaním môžeme vyhrať nad pandémiou a pre seniorov je očkovanie životne dôležité," zdôraznil.