Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Ekonomika

Producent plastových výliskov pri košickom letisku rozširuje výrobu

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Finálne produkty sú určené pre odvetvia námornej bezpečnosti, medicínskych prístrojov, elektrotechniky, transportu, ochrany a bezpečnosti zdravia pri práci a obrany.

Košice 29. marca (TASR) – Výrobca plastových výliskov Hi-Technology Mouldings Slovakia, s. r. o., presunul svoju výrobu v Košiciach z Južnej triedy do priemyselných priestorov CTParku pri letisku. Plnú prevádzku tam spustil v polovici marca. TASR o tom za spoločnosť CTP informovala Ľubica Turčanová.

"Po 15 rokoch práce a plnení náročných požiadaviek zákazníkov v pôvodných priestoroch rozhodlo vedenie spoločnosti o potrebe rozšírenia výrobných kapacít spoločnosti," uviedol generálny manažér Hi-Technology Mouldings Slovakia Peter Rozum. Vyzdvihol pritom, že novú prevádzku 23. marca slávnostne otvoril britský veľvyslanec v SR Nigel Baker.

Firma vznikla v Košiciach v marci 2007 ako jediné zahraničné zastúpenie britskej spoločnosti Hi-Technology Group Ltd. Vyrába komplex rôznych plastových výliskov technológiou vstrekovania a ponúka aj montáž výliskov a logistické služby. Finálne produkty sú určené pre odvetvia námornej bezpečnosti, medicínskych prístrojov, elektrotechniky, transportu, ochrany a bezpečnosti zdravia pri práci a obrany.