Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Ekonomika

Protimonopolný úrad SR vyhlásil výberové konanie na post podpredsedu

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Návrhy kandidátov na podpredsedu úradu môžu v určenej lehote predkladať aj poslanci Národnej rady Slovenskej republiky, vzdelávacie inštitúcie a vedecké ustanovizne.

Bratislava 16. marca (TASR) - Protimonopolný úrad (PMÚ) SR vyhlásil výzvu na obsadenie postu podpredsedu PMÚ. Návrhy na kandidátov je možné predložiť do 17. apríla. Vo štvrtok o tom informoval PMÚ.

Medzi požiadavky na kandidátov patria napríklad minimálne päťročné skúsenosti v oblasti hospodárskej súťaže alebo príbuzných odboroch, skúsenosť v oblasti riadenia ľudí či projektov, znalosť anglického jazyka minimálne na úrovni B1.

Záujemcovia musia okrem ďalších náležitostí predložiť projekt s názvom "Návrh opatrení na zlepšenie výkonu právomocí Protimonopolného úradu Slovenskej republiky v oblasti protisúťažných dohôd, zneužívania dominantného postavenia a koncentrácií". Návrhy kandidátov na podpredsedu úradu môžu v určenej lehote predkladať aj poslanci Národnej rady Slovenskej republiky, vzdelávacie inštitúcie a vedecké ustanovizne.