Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 17. apríl 2024Meniny má Rudolf
< sekcia Ekonomika

Pygmalios pozval na Slovensko guru retailovej analytiky Ronny Max

Pygmalios pozval na Slovensko guru retailovej analytiky Ronny Max Foto: Ronny Max

Zakladateľka a popularizátorka odvetvia behaviorálnej analytiky, vyhľadávaná odborníčka z USA Ronny Max, príde na pozvanie Pygmalios.

Bratislava 6. apríla (OTS) - Špičkám slovenského retailu sa predstaví ako hlavný rečník festivalu Retail Innovations Conference II už 12. apríla v legendárnom Radisson Blu Carlton Hotel.

Retail sa zásadným spôsobom digitalizuje a vstupuje do verzie Retail 4.0. Práve Ronny Max je predstaviteľkou štvrtej verzie retailu. Stála pri zrode nového odvetvia retailovej analytiky. založila akadémiu Behavior Analytics Academy a agentúru Silicon Waves. Silicon Waves poskytuje stratégiu a poradenskú expertízu v technológii People Tracking. Ronny pracovala s viac ako 150 retailermi, poskytovateľmi riešení a inými organizáciami na projektoch rastu.

Chceme pochopiť in-store analytiku v celej jej komplexnosti, aby sme mohli našim klientom priniesť kvalitné služby. V globálnom meradle je v tejto oblasti len zopár odborníkov formátu Ronny Max. Sme s ňou v kontakte už dlhšie. Vymieňali sme si poznatky práve prostredníctvom projektu Silicon Waves. Okrem naozaj hlbokého know-how je aj výborná konzultantka a autorka jednej z prvých akademických kníh o analýze správania zákazníkov v kamenných obchodoch Behavior Analytics in Retail,“ uvádza Michal Tomčík, spoluzakladateľ, Pygmalios, s.r.o. a dopĺňa: „Ronny Max je pre nás veľkou inšpiráciou a sme radi, že prijala naše pozvanie a príde na Slovensko. Veríme, že jej vystúpenie bude pre účastníkov festivalu Retail Innovations Conference mimoriadne prínosné. Predstaví päť prvkov praktickej aplikácie Behaviour Analytics.

Retail Innovations Conference je vhodnou a dôstojnou platformou pre stretnutie so špičkami retailu. Teší nás, že môžeme už na druhom ročníku privítať odborníčku par excellence Ronny Max. Účastníci festivalu budú mať príležitosť stretnúť sa a inšpirovať uznávanou svetovou kapacitou. Vďaka strategickému poradenstvu, vzdelávacím kurzom a expertíze v oblasti monitorovania a analytiky správania zákazníkov klienti Ronny Max dosiahli výrazný nárast tržieb. O radu si k nej chodia tí najväčší hráči v odvetví,“ dodáva Tibor Tabery, zakladateľ konceptu Retail Innovations Conference.

Spoločnosť Pygmalios sa zaoberá jednou z domén digitalizácie retailu: technológiami monitorovania zákazníckej cesty a analytikou v reálnom čase. Práve na základe presných údajov a analytík dokáže obchodník efektívnejšie plánovať zásoby, smeny, marketingové aktivity a predvídať zákaznícke správanie. Pygmalios spolupracuje s významnými hráčmi na slovenskom, českom aj rakúskom trhu a pomáha zvyšovať tržby už vo vyše 400 prevádzkach.