Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Ekonomika

Inzertné portály chcú pomôcť realitným kanceláriám prekonať krízu

Na snímke výstavba na Palisádach v okolí Bratislavského hradu nad Bratislavou. Foto: TASR/Martin Baumann

Firma zastrešujúca inzertné portály sa tiež rozhodla vyčleniť pol milióna eur na reklamnú kampaň pre realitnú a autobazárovú inzerciu, aby po skončení sa karantény naštartovali záujem klientov.

Bratislava 1. apríla (TASR) – Inzertné portály sa rozhodli podať pomocnú ruku realitným kanceláriám, aby ľahšie prekonali krízu spôsobenú pandémiou nového koronavírusu. Informoval o tom výkonný riaditeľ spoločnosti United Classifieds Milan Konečný v liste, ktorý zverejnili na svojich webových stránkach Realitná únia SR aj Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska.

Túto krízu môžeme zvládnuť len spoločne, keď budeme všetci ťahať za jeden povraz ako partneri. Preto od apríla spúšťame komplexný podporný program s názvom Pomôžeme vám, ktorým chceme pomôcť opäť naštartovať realitný segment,“ uviedol Konečný v liste.

V rámci podporného programu inzertné portály predĺžia platnosť kreditov pre všetkých svojich klientov o celé obdobie karantény, kým budú realitné kancelárie zatvorené. Pre klientov so šesťmesačnou viazanosťou, ktorí budú počas apríla predlžovať svoju inzertnú spoluprácu, automaticky poskytnú mesačné bezplatné obdobie. S klientmi sú portály ochotné rozložiť platby a dohodnúť sa na individuálnom splátkovom kalendári počas obdobia karantény.

Firma zastrešujúca inzertné portály sa tiež rozhodla vyčleniť pol milióna eur na reklamnú kampaň pre realitnú a autobazárovú inzerciu, aby po skončení sa karantény naštartovali záujem klientov.

Naše portály sú otvorené 24 hodín denne sedem dní v týždni, vďaka tomu si zákazníci môžu vyhľadať nehnuteľnosti, aj keď sú zavretí doma,“ uviedol Konečný s tým, že vo väčšej miere začali podporovať aj video a virtuálne prehliadky, aby sa obe strany obchodu vyhli osobnému kontaktu.

United Classifieds prevádzkuje realitné inzertné portály, ako napríklad Nehnuteľnosti.sk, TopReality.sk či Reality.sk. Do ich portfólia patrí však napríklad aj portál Bazar.sk, Autovia.sk či Autobazar.sk.