Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Ekonomika

Rezort dopravy vyhlásil výberové konanie na členov Predstavenstva NDS

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Rezort dopravy hľadá skúsených manažérov minimálne s päťročnou praxou v riadiacich funkciách, občianskou a morálnou bezúhonnosťou, so strategickým myslením a s kvalitnou znalosťou cudzieho jazyka.

Bratislava 20. júna (TASR) – Ministerstvo dopravy a výstavby (MDV) SR vyhlásilo výberové konanie na členov Predstavenstva Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS). Informoval o tom odbor komunikácie rezortu dopravy. Podrobné informácie o požiadavkách a podmienkach rezort zverejnil na svojej webovej stránke.

Ministerstvo dopravy hľadá skúsených manažérov minimálne s päťročnou praxou v riadiacich funkciách, občianskou a morálnou bezúhonnosťou, so strategickým myslením a s kvalitnou znalosťou cudzieho jazyka.

Výberové konanie bude pozostávať z odborného testu a osobného pohovoru. Termín na doručenie písomnej prihlášky do výberového konania spolu s požadovanými dokladmi je do 11. júla 2022. Prihlásení uchádzači, ktorí spĺňajú podmienky a predložili v stanovenom termíne prihlášku do výberového konania spolu s požadovanými dokladmi, budú pozvaní na výberové konanie písomne, najmenej sedem kalendárnych dní pred jeho uskutočnením.