Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 11. jún 2024
< sekcia Ekonomika

Rezort práce spustil tender na telekomunikačné služby za 24,6 mil. eur

Na snímke tabuľa s nápisom na budove, v ktorej sídli Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR na Špitálskej ulici v Bratislave Foto: TASR - Jaroslav Novák

Rezort práce si od nového dodávateľa sľubuje predovšetkým lepšiu spoluprácu a kvalitné technologické zabezpečenie všetkých telekomunikačných a sieťových systémov.

Bratislava 8. decembra (TASR) - Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny (MPSVR) SR spúšťa verejné obstarávanie na výber dodávateľa telekomunikačných a sieťových služieb. Informoval o tom tlačový odbor rezortu práce. Predpokladaná hodnota zákazky je 24,6 milióna eur.

Podmienkou pri tendri je poskytovanie komplexných služieb pre celý rezort práce vrátane jej všetkých podriadených organizácií. Výsledok má podľa rezortu priniesť výrazné šetrenie verejných financií, kvalitný servis a tiež inovácie. Nový dodávateľ bude poskytovať služby na obdobie 36 mesiacov.

"Výber dodávateľa pre Telekomunikačné a sieťové služby pre rezort MPSVR SR bude zabezpečovať dcérska spoločnosť rezortu, spoločnosť TI Telekom. Verejné obstarávanie sa bude realizovať formou súťažného konania s rokovaním," spresnilo tlačové oddelenie.

Každý záujemca po splnení zákonom stanovených podmienok bude musieť preukázať zoznamom referencií poskytnutých služieb za obdobie predchádzajúcich troch rokov svoju technickú a odbornú spôsobilosť. Kritériom výberu bude cena.

Rezort práce si od nového dodávateľa sľubuje predovšetkým lepšiu spoluprácu a kvalitné technologické zabezpečenie všetkých telekomunikačných a sieťových systémov.