Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Ekonomika

Rezort práce zaplatí za bezpečnostné služby 577.989 eur bez DPH

Na snímke minister práce, sociálnych vecí a rodiny SR Ján Richter. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Rezort práce využil užšiu súťaž. Firmy majú zabezpečiť najmä ochranu hnuteľného a nehnuteľného majetku výkonom strážnej služby, ako aj služby informátora a spojovateľa.

Bratislava 24. júla (TASR) - Ministerstvo práce pod vedením Jána Richtera (Smer-SD) zaplatí za bezpečnostné služby pre organizácie rezortu 577.989,07 eura bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Tender je rozdelený medzi tri firmy, ktorým sa podarilo uspieť. Ide o firmu Ján Mikuš-JM Security, Terava Security a Súkromnú bezpečnostnú službu Shield. Vyplýva to z oznámenia o výsledku užšej súťaže zverejneného vo vestníku verejného obstarávania.

Rezort práce využil užšiu súťaž. Firmy majú zabezpečiť najmä ochranu hnuteľného a nehnuteľného majetku výkonom strážnej služby, ako aj služby informátora a spojovateľa. Konkrétne sa strážna a bezpečnostná služba týka ústredia práce v Žiline, v Galante, v Košiciach, v Trenčíne, na pracovisku popradského ústredia práce v Levoči a na ústredí práce vo Veľkom Krtíši.

Ministerstvo si pri jednotlivých častiach zákazky vyberalo z viacerých ponúk. O víťazovi tendra sa rozhodlo na základe ponúknutej ceny a kvality služieb.