Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 12. máj 2024Meniny má Pankrác
< sekcia Ekonomika

Rezort: Za riaditeľa Agrokomplexu navrhuje výberová komisia J. Pavleho

47. ročník výstavy Agrokomplex Nitra Foto: TASR- Henrich Mišovič

Bratislava 13. septembra (TASR) – Za riaditeľa štátneho podniku agrokomplex Národné výstavisko navrhuje výberová komisia Jozefa Pavleho. Informoval o tom odbor komunikácie Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR. Agrorezort zverejnil výsledok výberového konania na funkciu riaditeľa Agrokomplexu, ktoré sa konalo 12. septembra 2022 v Bratislave. Na výberovom konaní sa ...

Bratislava 13. septembra (TASR) – Za riaditeľa štátneho podniku agrokomplex Národné výstavisko navrhuje výberová komisia Jozefa Pavleho. Informoval o tom odbor komunikácie Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR.

Agrorezort zverejnil výsledok výberového konania na funkciu riaditeľa Agrokomplexu, ktoré sa konalo 12. septembra 2022 v Bratislave. Na výberovom konaní sa zúčastnili traja zo štyroch pozvaných uchádzačov.

Výberová komisia v rámci výberového procesu overila u uchádzačov ich odborné znalosti, manažérske schopnosti a zručnosti, ktoré sú potrebné a nevyhnutné pre výkon funkcie riaditeľa Agrokomplexu. Na základe celkového hodnotenia komisie Jozef Pavle získal spolu 134 bodov z celkového počtu 150 bodov, čím dosiahol a splnil hranicu úspešnosti.

Výberová komisia vyhlasuje preto výberové konanie na obsadzovanú funkciu za úspešné, a preto na základe uvedených výsledkov navrhuje ministrovi pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR vymenovať Jozefa Pavleho do funkcie riaditeľa štátneho podniku agrokomplex Národné výstavisko.

Jozef Pavle je absolventom Fakulty ekonomiky a riadenia výrobných odvetví Vysokej školy Ekonomickej v Bratislave (1991). Má dlhoročné skúsenosti z rôznych riadiacich pozícií v bankovom sektore.