Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Ekonomika

Najlepšia rýchla pôžička na Slovensku

Foto: Rýchlapôžička.sk

Už ste to počuli? Vraj existuje pôžička, ktorá vás vytrhne z biedy a vyrieši za vás finančné problémy už za 24 hodín. A pritom sa nemusíte ani pohnúť z miesta.

Bratislava 14. februára (OTS) - Ako sa volá zázračná spoločnosť, ktorá ponúka tieto služby? No predsa naša najlepšia pôžička.

Pôžička, ktorá sa vytrhla z priemeru
Portál Rýchlapôžička.sk bol ešte nedávno malý hráč. No túžil sa vymaniť z šedého priemeru, ktorý kazil pôžičkám dobrú povesť. Rozhodli sme sa preto poskytovať kvalitné služby a upraviť svoju ponuku tak, aby mali ľudia tieto služby radi. Za krátky čas existencie naša finančná služba nepoľavila zo svojich zásad. Aj napriek tomu, poskytujeme super pôžičky stále rovnako veľkej škále zákazníkov tak, ako tomu bolo v jej začiatkoch.

Každý má nárok na pôžičku
Týmto heslom sa líder na pôžičkovom trhu riadi stále. Nezáleží na tom, koľko zarábate, či ste muž, alebo žena, koľko máte rokov, alebo či ste dlžník. Dôvera vo vás je základným pilierom filozofie. Preto má na pôžičku nárok mamička na materskej, dôchodca, malý aj veľký podnikateľ, študent, nezamestnaný, či zamestnaný človek pred výplatou.
Aby sme vám dokázali, že to takto naozaj funguje, nepožadujeme žiadne doklady, ktoré by nám hovorili koľko v skutočnosti zarábate, alebo či máte dlhy.

Jednoduchá žiadosť
Kvalitu tejto služby podškrtáva aj jednoduchosť žiadosti o pôžičku. Stačí si otvoriť a vyplniť online formulár. Do neho doplníte niekoľko osobných údajov a samozrejme aj sumu, ktorú potrebujete. Do 5 minút máte všetko vybavené a môžete si vyložiť nohy na stôl. Na druhý deň sú peniaze vaše a problémy sa razom stratia.